Renault Laguna 2.2 DT - mizerné starty :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Laguna 2.2 DT - mizerné starty :(
Ahoj všem,
mám tu Lagunu 2.2 DT, auto jsem přivezl u předchozího majitele start přes náhradní zdroj - dvě zatočení a chytla. Baterku jsem vyhodil (přemrznutá) a koupil novu 72Ah. Stávající stav asi po čtyřech dnech stání je takový, že musím motrem 30 vteřin točit a pak chytne. Z výfuku samozřejmě kvanta kouře z nespálené nafty. Napadne někoho něco ?
Díky za každou radu
Vašek
mám tu Lagunu 2.2 DT, auto jsem přivezl u předchozího majitele start přes náhradní zdroj - dvě zatočení a chytla. Baterku jsem vyhodil (přemrznutá) a koupil novu 72Ah. Stávající stav asi po čtyřech dnech stání je takový, že musím motrem 30 vteřin točit a pak chytne. Z výfuku samozřejmě kvanta kouře z nespálené nafty. Napadne někoho něco ?
Díky za každou radu
Vašek
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
***VAG,PSA,Renault***
jak na žhavičky ?
Žhavičky jsou první věc, můžeš trochu víc popsat jak s nima ven ? Co jsem koukal kloubem na malý ráčně to asi nepůjde
Je to hodně z úhlu.
ak je jedn v prdeli blbne,,,ak dva,,uz je problem,,ak tri uz to asi nenatocis..;o)
ale pojde,,,ja to na mojej menim vcelku v pohode s malou racnou a klbom,,,akurat orech je trosku dlhsi aby ten zhavic poriadne chitil..
ale pojde,,,ja to na mojej menim vcelku v pohode s malou racnou a klbom,,,akurat orech je trosku dlhsi aby ten zhavic poriadne chitil..
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
žhavidla Starline
Díky, měl jsem z toho docela strach, když jsem viděl jak jsou tam z úhlu. Chci se zeptat, máte někdo zkušenost se žhavidly Starline ? Jde mi o to jestli chvilku vydží a žhaví jak mají. Mimochodem 22 sekund točím, pak to chytne, ale za mnou není vidět.
ja davam zhavice BOSCH, ktore idu do tdi motorov,,,,akurat na koniec narezem zavit M4a skratim ho,,,,,ked som kupoval orogo,,,boli dost drahsie,,,,tieto stoja 300sk kus
KTS 530 k dispozicii
výměna
Dneska jsem se dal do výměny svíček vzal jsem to zprava. Tři vylezly vcelku v pohodě poslední (blíže k rozvodům) kloubem nepovolitelná. Zlomil jsem na tom kloub z goly, povoloval jsem to zatepla a stejně nic. Takže asi demontáž sání
Co se přístupnosti týká, zlaté TDI.
Renault
Svíčky nové a vzhledem ke stávající zimě auto vůbec nestartuje.Když naskočí jede jako z praku. Baterka nová, žhavičky nový. Nevíte kdo mi v Kladně a okolí změřil tlaky na dieselu ?
Ještě doplním jak se to chová. Startér točí motorem cca 40 sekund motor koktá víc a víc nahlas až po těch 40 sekundách nastartuje samozřejmě se značným závanem z výfuku.
Nechci hodnotit věci kterým nerozumím, ale 2.2 DT není šťastný motor. Už je když se k čemukoliv chcete dostat je to kříž.
Ještě doplním jak se to chová. Startér točí motorem cca 40 sekund motor koktá víc a víc nahlas až po těch 40 sekundách nastartuje samozřejmě se značným závanem z výfuku.
Nechci hodnotit věci kterým nerozumím, ale 2.2 DT není šťastný motor. Už je když se k čemukoliv chcete dostat je to kříž.
Má tenhle motor podávačku v nádrži?
Předpokládám že ano,ale kdyby náhodou ne,tak tohle svinstvo dělá spadlá nafta,a nebo taky špatně průchozí palivák.
Jinak,taky to můžou dělat vstřiky.
V kladně je pokud vím AUTODRát,tak tam by ti to mohli změřit
Předpokládám že ano,ale kdyby náhodou ne,tak tohle svinstvo dělá spadlá nafta,a nebo taky špatně průchozí palivák.
Jinak,taky to můžou dělat vstřiky.
V kladně je pokud vím AUTODRát,tak tam by ti to mohli změřit
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Hadička k čerpadlu je pořád plná nafty, balonek je tvrdý. Myslel jsem, jestli Laguna nemá něco jako sytič, když je to studený , pokud motor stojí 3 hodiny nastartuje v pohodě, pokud celou noc, točím jako o život. Co se týká nastavení předvstřiku, dočetl jsem se, že by ho měla regulovat ECU je to tak ?