myslíš ty tři šrouby a ten jeden divný??že bych si označil polohu a pak to povolil a podíval se pod ten dekl?nikdy jsem to nedělal.nevyskočí mi tam nic?díky všem za radypafka píše:, ale skusil bych sundat ovládací hlavu , jestli není prasklá pružina , a nedělají se tam šponky, nebo jestli není něco přidřeného v čerpadle
HELP chyba 17945 G IV NEVYŘEŠENO-100 Ps umřelo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
ta hlava byla úplně nová, vada materiálu se samozřejmě nevylučuje, ale moc se mi to nezdá, pokud by to byl čistě elektrickej problém, nedala by se jednotka oblbnout(nebo by možná byl poznat i problém) kdyby připojil ten chcípák na baterku a ten drát co ho ovládá zapojil jen na žárovku, aby jednotka myslela, že je připojenej
a zkusit co to udělá

tu žárovku zítra vyzkouším, předpokládám, že ti jde o to, abych nasimuloval odběr tak to napojím na 21W žárovku.a zítra napíši.díkyHuml píše:ta hlava byla úplně nová, vada materiálu se samozřejmě nevylučuje, ale moc se mi to nezdá, pokud by to byl čistě elektrickej problém, nedala by se jednotka oblbnout(nebo by možná byl poznat i problém) kdyby připojil ten chcípák na baterku a ten drát co ho ovládá zapojil jen na žárovku, aby jednotka myslela, že je připojeneja zkusit co to udělá
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
poslouchal jsem i s bráchou, vždy stihnu natočit a jít si poslechnout.praskne to někde u čerpadla, jakoby pod ním.a je to celkem silné prasknutí a ještě si myslím, že to nepraskne ventil .díkypafka píše:já se nepřu, je to na 20 minut, a je hned jasno,je otázka co cvakne, pokud mu někdo zapne klíček , tak by to mohl vypozorovat , jestli je to u ventilu, s tím drátem to zkusit samozřejmě vyzkoušej
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Takže z Jarouškové káry mám celé vstřikovače já v autě a problém je ten samý u mě... Takže to je ve vstřikovačích a tryskách... Chci se zeptat, zda-li to nemůže být nic jiného než ten řídící vstřik (jedinná spojistost s elektrikou)... Díky za rady!!!!! 
Dotaz č. 2: Původně jsem měl v autě origo vstřikovače AFN 190/300 ... Teď tam jsou z ALH 220/300... Je to horší varianta nebo lepší nebo je to jedno? Děkuji...

Dotaz č. 2: Původně jsem měl v autě origo vstřikovače AFN 190/300 ... Teď tam jsou z ALH 220/300... Je to horší varianta nebo lepší nebo je to jedno? Děkuji...
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

-
- Nováček
též nejede a nestartue oct 1 agr motor
Zdravím, potřeboval bych kvalif. radu... oct I 66 kw agr -auto dojelo ok. po odchodu z práce - se při pokusu odjet vše normálně rozsvítí, zhasne a ... startér netočí, tudíž nula. takže nejdřív pobouch. startér kladívkem - kolega-nic. pak pokus o opatr. roztaž. - z výfuku smrad, nic . známý s free vagem - zkrat na kostru -přeruš. odpoj. paliva . zkoušen přes žárovku - cvaká, rady porady, vadný rozdělovač tlaků -relé agr - vyměněn, relé 109, bohužel mi prodali něco jiného - takže nevím ... ale nejde mi do hlavy , že je jakoby odpojen startér - imo - vše chodí , auto po otočení rozsvítí kontrolky , projde je , pozhasíná , dožhaví a - nic (čili spínačka ok)baterie vyměněná za novou, kabelama - start. netočí
už jsem to chtěl odtáhnout , jenže je to bohužel zaparkovaný na letišti v garážích v 6. štoku - nedá se to naložit -výška 2.1m, uzounké sjezdy, nebrzdí to ,je to tam namrzlé, no prostě na mrtvici... to mě doposud octa nenechala ve štychu...kontrola všech pojistek -jsou v pořádku ,koupím ještě tu R 109 a tu N109, ale vážně už nevím -napadá vás někoho něco ?
relé r 109 koupeno vyměněno - 0 , tak ještě tu N 109 ,, kdepa se dá kromě škodovky sehnat ten N109 -někde v Praze ,?
už jsem to chtěl odtáhnout , jenže je to bohužel zaparkovaný na letišti v garážích v 6. štoku - nedá se to naložit -výška 2.1m, uzounké sjezdy, nebrzdí to ,je to tam namrzlé, no prostě na mrtvici... to mě doposud octa nenechala ve štychu...kontrola všech pojistek -jsou v pořádku ,koupím ještě tu R 109 a tu N109, ale vážně už nevím -napadá vás někoho něco ?
relé r 109 koupeno vyměněno - 0 , tak ještě tu N 109 ,, kdepa se dá kromě škodovky sehnat ten N109 -někde v Praze ,?
milan