Komfortka GOLF IV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Komfortka GOLF IV

Příspěvek od kaad »

Zdravím všechny odborníky přes VW. Přijel mi dnes Golf IV r.v. 2000. Před časem mu začal blbnout centrál. Ve značkovém servisu mu tenkrát nezjistili žádnou chybu. Závada se ovšem zhoršila natolik, že v současné době mu nefunguje centrál, el. okna, vnitřní osvětlení ani zrcádka. Dal jsem to na VAG, ale ten mi vůbec komfortku nenačte. Načte motor, klimu, ABS, airbagy, ale přístrojovku a komfort ne. Pojistky jsem kontroloval, ok. Co vy na to? Něco podobnýho jsem už řešil dokonce i u svýho passata, ale alespoň šla načíst řj.
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od kevino »

poistka ;)
huhu
Přispěvovatel

Příspěvek od huhu »

a nebo komfortka KO
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Zítra znovu ještě přejedu ty pojistky, ale pokud bude ko ta řj kolik koštuje, nevíte?
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

do 1000kč
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

Mám ten samý problém,přivezl jsem golfa rv 98 a taky nejde vnitřní osvětlení,zrcátka ani el okna,..ovšem když odemykám a podržím klíček,všechny okýnka sjedou dolů a naopak když zamknu nahorů,ALE CENTRÁL FUNGUJE, tak to asi nebude řídící jednotka komfortu,..jo,ale dálkovej nejde..prosím,poradte, pojistky jsem projel( pokud jsou to ty v boxu) poté jsou také náké 30 A u baterie , nevíte čím,
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Je možný se spojit s jednotkou komfortu přes diagnostiku?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="kaad"]Zítra znovu ještě přejedu ty pojistky, ale pokud bude ko ta řj kolik koštuje, nevíte?[/quot

přávě když nemá řj napajení tak ji nenačteš, ty pojistky na ně nekoukej ale probzuč nebo prosvit a taky proměř jestli je tam napětí, tu řidicí jednotku odpoj prostříkej a prohlédny kontakty miloš
slovacek.milos
Aktivista

001marcus píše:Mám ten samý problém,přivezl jsem golfa rv 98 a taky nejde vnitřní osvětlení,zrcátka ani el okna,..ovšem když odemykám a podržím klíček,všechny okýnka sjedou dolů a naopak když zamknu nahorů,ALE CENTRÁL FUNGUJE, tak to asi nebude řídící jednotka komfortu,..jo,ale dálkovej nejde..prosím,poradte, pojistky jsem projel( pokud jsou to ty v boxu) poté jsou také náké 30 A u baterie , nevíte čím,
těch pojistek je povíc dívání nestačí a jak píše tmas zkusit se spojit kontrolaakčních členů. závady, blok hoidnot,prostě to projet miloš
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

ještě než s tim pojedu na diagnostiku,..myslím si, že řídící jednotkou ovládání oken to nebude, když se otevřou všechny a zavřou ,.klíčkem , ..co myslíte?
a ještě bych prosím potřeboval vědět, co řídí všechno ta řj komfortu,...jestli centrál, tak ten mi de,kromě teda jednich dveří,kde musim vyměnit zámek a krom dálkového :?
slovacek.milos
Aktivista

si vagem načti všechny řídící jednotky a prověř akční členy tam ti to řekne co to umí miloš
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

tak ,všechny řídící jednotky sou ok,...načteno,prověřeno,......
další na co sem přišel,že když zapnu světla,tak svítí podsvícení tlačítek jen u řidiče,to s tim taky může souviset,co?
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

ano, může... signál o zapnutí světel dává komfortka po canu do dveřních jednotek..
slovacek.milos
Aktivista

001marcus píše:tak ,všechny řídící jednotky sou ok,...načteno,prověřeno,......
další na co sem přišel,že když zapnu světla,tak svítí podsvícení tlačítek jen u řidiče,to s tim taky může souviset,co?
se podívej co máš za stahovačky motorky jestli jsou s mozkem, nebo ne, uhnilý pin hotové neštěstí, mrkni na tymozky jestli je máš miloš
slovacek.milos
Aktivista

001marcus píše:tak ,všechny řídící jednotky sou ok,...načteno,prověřeno,......

a ve všech řj jsi dělal kontrola akčních členův centrálu a podobně jo :? mloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“