Komfortka GOLF IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Komfortka GOLF IV
Zdravím všechny odborníky přes VW. Přijel mi dnes Golf IV r.v. 2000. Před časem mu začal blbnout centrál. Ve značkovém servisu mu tenkrát nezjistili žádnou chybu. Závada se ovšem zhoršila natolik, že v současné době mu nefunguje centrál, el. okna, vnitřní osvětlení ani zrcádka. Dal jsem to na VAG, ale ten mi vůbec komfortku nenačte. Načte motor, klimu, ABS, airbagy, ale přístrojovku a komfort ne. Pojistky jsem kontroloval, ok. Co vy na to? Něco podobnýho jsem už řešil dokonce i u svýho passata, ale alespoň šla načíst řj.
Mám ten samý problém,přivezl jsem golfa rv 98 a taky nejde vnitřní osvětlení,zrcátka ani el okna,..ovšem když odemykám a podržím klíček,všechny okýnka sjedou dolů a naopak když zamknu nahorů,ALE CENTRÁL FUNGUJE, tak to asi nebude řídící jednotka komfortu,..jo,ale dálkovej nejde..prosím,poradte, pojistky jsem projel( pokud jsou to ty v boxu) poté jsou také náké 30 A u baterie , nevíte čím,
-
- Aktivista
[quote="kaad"]Zítra znovu ještě přejedu ty pojistky, ale pokud bude ko ta řj kolik koštuje, nevíte?[/quot
přávě když nemá řj napajení tak ji nenačteš, ty pojistky na ně nekoukej ale probzuč nebo prosvit a taky proměř jestli je tam napětí, tu řidicí jednotku odpoj prostříkej a prohlédny kontakty miloš
přávě když nemá řj napajení tak ji nenačteš, ty pojistky na ně nekoukej ale probzuč nebo prosvit a taky proměř jestli je tam napětí, tu řidicí jednotku odpoj prostříkej a prohlédny kontakty miloš
-
- Aktivista
těch pojistek je povíc dívání nestačí a jak píše tmas zkusit se spojit kontrolaakčních členů. závady, blok hoidnot,prostě to projet miloš001marcus píše:Mám ten samý problém,přivezl jsem golfa rv 98 a taky nejde vnitřní osvětlení,zrcátka ani el okna,..ovšem když odemykám a podržím klíček,všechny okýnka sjedou dolů a naopak když zamknu nahorů,ALE CENTRÁL FUNGUJE, tak to asi nebude řídící jednotka komfortu,..jo,ale dálkovej nejde..prosím,poradte, pojistky jsem projel( pokud jsou to ty v boxu) poté jsou také náké 30 A u baterie , nevíte čím,
ještě než s tim pojedu na diagnostiku,..myslím si, že řídící jednotkou ovládání oken to nebude, když se otevřou všechny a zavřou ,.klíčkem , ..co myslíte?
a ještě bych prosím potřeboval vědět, co řídí všechno ta řj komfortu,...jestli centrál, tak ten mi de,kromě teda jednich dveří,kde musim vyměnit zámek a krom dálkového
a ještě bych prosím potřeboval vědět, co řídí všechno ta řj komfortu,...jestli centrál, tak ten mi de,kromě teda jednich dveří,kde musim vyměnit zámek a krom dálkového

-
- Aktivista
-
- Aktivista
se podívej co máš za stahovačky motorky jestli jsou s mozkem, nebo ne, uhnilý pin hotové neštěstí, mrkni na tymozky jestli je máš miloš001marcus píše:tak ,všechny řídící jednotky sou ok,...načteno,prověřeno,......
další na co sem přišel,že když zapnu světla,tak svítí podsvícení tlačítek jen u řidiče,to s tim taky může souviset,co?
-
- Aktivista