bouračka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
1pavel
Aktivista
Odpovědi: 0

bouračka

Příspěvek od 1pavel »

Dneska jsem byl při bouračce , naštěstí jen jako spolujezdec v jednom z aut . Po prudkém brždění v koloně nabral kamion fiestu a hodil ji až na nás . Arogantnější policajty jsem ještě nevyděl , jen co po dvou a půl hodině dorazily hned nám nadali že jsme je volali že škoda není do 100 000 kč přitom : my octa nárazník KO zadní dveře posekaný od skla a jdou blbě zavírat , fiesta total zlomená až do sloupků ze předu i ze zadu , kamion maska nárazník cladič na vodu a pravděpodobně cooler jo a náklad min na přerovnání . V novém transportéru měly špičkovou výbavu jedné tužky a několika papíru , naštěstí uměly psát , tak si během hodiny a půl udělaly poznámky aby to mohly na služebně sepsat . Naštěstí to dopadlo skoro bez zranění , jen pán z fiesty má natažený krční svaly po tom co se s ním utrhla sedačka . Není nejhorší srážka s blbcem ale jednání s blbým policajtem . :roll:
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Škoda do výše 100tisíc se vztahuje k jednomu vozidlu.Není se čemu divit, když je všichni volají ke každýmu šťouchu, protože se neumí dohodnout.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

jo a zapoměl jsem k pánovy z fiesty jela sanitka
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

pajda píše:Škoda do výše 100tisíc se vztahuje k jednomu vozidlu.Není se čemu divit, když je všichni volají ke každýmu šťouchu, protože se neumí dohodnout.
A ako napr. dokazes blbcovi bez zavolania policajta, ze mal nahodou vypite? To mas nosit alkohol tester stale so sebou a ty mas robit pracu policajta, ktory je plateny z tvojich dani? Policajti maju len prava, ale pomaly ziadne povinnosti...
Kolotoč TUNING
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

no v nedeli a ke vsemu pri statnim svatku to se neni cemu divit ale pokud doslo ke zraneni taky by policie zavolana byt mela pokud se nepletu ale kdyz clovek narazi na blbca tak je celkem jedno kdo to je ale domluvit se s nim vestinou skoro neda
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Kurblajchan
Sběrač informací

Příspěvek od Kurblajchan »

vzít si jejich čísla a stěžovat si na jejich postup
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

já se spíš tím hádáním s nima bavil mě o nic nešlo byl jsem jen spolujezdec , spíš jsem byl jedinej kdo s nima polemizoval a oni pak nemohli pochopit kdo vůbec jsem :D nazávěr chtěly po kamionu s proraženými chladiči aby popojel 1-2 km na benzínku a tam to odstavil :roll:
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

v práci mam frajera bývalí taxikář a jeho když zastáví policajti tak vytáhne foťák vydržte pánové vyfotí si je i s číslama a jen s vyjímkou jednoho policajta se mu stane že by dostal pokutu jinak ´všichni ano v pořádku vše můžete jet (rofl)
VW passat 1.9TDI 81kw
Zajic
Přispěvovatel

Příspěvek od Zajic »

Pokud vím, tak při zranění se žabky volaj vždy, škoda neškoda. Nebo mě vyveďte z omylu.
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

pri zraneni a vyssi skode jak 100.tis., ale pokud uz je nekdo vinik a nezda a skoda by nahodou mohla prekrocit tu hranici, radsi si je na sebe zavolat, protoze co presahne skodu 100 bude pojistovna vymahat po vinikovi
Nissan Primera SW 1,9 DCi
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

Peete píše:pri zraneni a vyssi skode jak 100.tis., ale pokud uz je nekdo vinik a nezda a skoda by nahodou mohla prekrocit tu hranici, radsi si je na sebe zavolat, protoze co presahne skodu 100 bude pojistovna vymahat po vinikovi
to je ono jak mám vědět jaká je škoda na kamionu když má díru skrz masku a chladiče od koule , a počítá se do toho poškozený náklad , a náklady na odtah kamionu ?
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“