motor škube
Moderátoři: šulda, Moderátoři
motor škube
Ahoj všem.
Mám problém s VW Touran 1,9 TDi a to, že mi zhruba při 2100 ot. (5 rychlostní stupeň) motor škube. Při ubrání nebo přidání plynu je vše OK. Auto táhne dobře a na VAGu nic. Co by to mohlo být? Dá se něco VAGem změřit, aby mi to více napovědělo? Díky za každou radu. Jirka
Mám problém s VW Touran 1,9 TDi a to, že mi zhruba při 2100 ot. (5 rychlostní stupeň) motor škube. Při ubrání nebo přidání plynu je vše OK. Auto táhne dobře a na VAGu nic. Co by to mohlo být? Dá se něco VAGem změřit, aby mi to více napovědělo? Díky za každou radu. Jirka
VW Touran 1.9 TDi 2004 (BKC, chip)
Re: motor škube
Robi ti to aj na iny prevod. stupen,alebo len na 5. A len pri 2100 otackach alebo aj pri inych?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Tak jsem s tím dnes jel cca 150 km a přijde mi, že okolo 2000 ot. to cuká (nepravidelný chod) na všechny stupně. Na vyšší je to znatelnější. Na nízké jen takové plavání, jako kdybych přidával a ubýral mírně plyn. Pozoruji, že i při pomalém (rovnoměrném přidávání plynu to jako plave (zrychlení není čisté - konstatní). Nevím co by to mohlo dělat. Turbo? Díky za každý nápad. Jirka
VW Touran 1.9 TDi 2004 (BKC, chip)