Predám zopár prebytočných vecí čo mi zaberajú plac v dielni:
- krátky strešný box značky GEV style 490 vyrobený z ABS plastu na 2 zámky , vnútorné upevnovacie remene , otváranie v pravo , rozmeri 160X100X44cm , Farba šedo/čierna , nosnost max 50kg , objem 490litrov. K tomu pridám strešné uzamykacie nosiče , pasujú na Ford Focus , tie ale treba pre istotu vyskúšat. Nepoškodený + 4 kluče. Cena za komplet 120.- Eur
- plechové disky origo VW,AUDI , 4ks , 5 1/2J X 14 HT , stred 58mm , 4 X 98mm. Nepoškodené. Cena za komplet 40.- Eur
- zimné pneu , Continental ContiWinterContact TS 810 , M+S , 225/45 R 17 - 94V. Pneu je jazdené na mojej Cupre 4X4. 2ks lepšie a 2ks o niečo horšie. Cena za komplet 66.- Eur
- zimné pneu , Michelin Alpin , M+S , 175/70 R 14 - 84T. Pneu je jazdené na mojom Peugeote Partner. 2ks lepšie a 2ks o niečo horšie. Dezén lepší ako na 17 kach. Cena za komplet 50.- Eur
- výfukove zvody z VW 1,9 TD , majú aj vývod na EGR , povod presne neurčený , vhodne na prestavbu pre večšie turbo. Vyčistené. Cena 33.- Eur
- mračítka na svetlá pre seat Leon , v žltej farbe , sú šrobovacie na svetlomety. Nepoškodené. Cena 15.- Eur /REZERVOVANE/
- sacie zvody /parohy/ z VW transporter 2,4D , povod presne neurčený . Cena 17.- Eur
- hliníková /duralová/ rúra , vonkajší priemer 65mm , vnútorný priemer 55mm , dlžka 2000mm , nepoužitá , zabalená. Cena 20.- Eur
Foto priložít neviem bo som počítačoví neandrtalec , možno mailom zvladnem.
Rozne prebytočne by Forgi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozne prebytočne by Forgi
Naposledy upravil(a) forgi dne 04 říj 2009, 19:43, celkem upraveno 1 x.
V pohodě, se neomlouvej. Kdo dřív přijde ten....dudu píše:ty som kůpil já SORRYSlajchy píše:Čus, jestli neprodáš ty mračítka na Leona, tak sem hod foto. Měl bych když tak zájem.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom