1Z- 66kw-Je to čerpadlem?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1Z- 66kw-Je to čerpadlem?
Zdar. Potřebuju poradit.
Stalo se mi toto. Při 170 km/h mi motor najednou přestal táhnout-zpomaloval až na 0. Za mnou hrozný kouř. Od té doby nejde natočit. Teplota vody byla ok. Jen olej najednou psal 120 stupňů a víc.Potom rozvody ok. Olej ok. Nevíte někdo poradit? Díky
Toto sa nam stalo u troch 1Z lenze na volnobehu a este ne zohriatom motore sme pridali na plni plin, na mieste a zacalo to takto blbnut a islo to na 3valce a zdochlo potom zme to nastartovali as na 4ti pokus a auto islo troch blbo ale po chvili zacalo ist normalne a ch odia do teras. Skus ho nstartovat na silu ci to len nezblblo davkovani v cerpadle. PS; NAHODOU TI NEZACALO BLIKAT ZHAVENIE? Ak ano malo by to mat daco s davkovanim v cerpadle.
Toto sa nam stalo u troch 1Z lenze na volnobehu a este ne zohriatom motore sme pridali na plni plin, na mieste a zacalo to takto blbnut a islo to na 3valce a zdochlo potom zme to nastartovali as na 4ti pokus a auto islo troch blbo ale po chvili zacalo ist normalne a ch odia do teras. Skus ho nstartovat na silu ci to len nezblblo davkovani v cerpadle. PS; NAHODOU TI NEZACALO BLIKAT ZHAVENIE? Ak ano malo by to mat daco s davkovanim v cerpadle. SORI PODARILO SA MI TO POSLAT DVAKRAT!
. Startne a zas hned zdechne