Koupě Mercedes-Benz 300 CE (kupe)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
--blaster--
- Nováček
Koupě Mercedes-Benz 300 CE (kupe)
Mam moznost,mit tento Mercedes 300 CE.
1991
Ma najeto 400 000km
3.0 V6 24V. (automat)
cena:zadna,jelikoz bych ho dostal
( Nove gumy,vymenena prevodovka,klima,motorky v okynkach.)
Zadna Koroze,je garazovany
Vybava,vsechno co muze v tomto aute byt krome tempomatu,ktery se nevyrabel.
Delam si ridicak,a mam moznost pote jezdit timto autem. Zajima me,jaka je asi realna spotreba (sport a normalni jizda).
A jestli tyto auta odchazi,nebo jak je to s tim,kdyz ma najeto tolik kilometru,aby se mi to potom nerozpadlo,a zda li se daji nejak vubec v CR sehnat pripadne dily a jestli jsou hodne drahy a nebo se daji pouzit taky neoriginalni.Nebo,s cim by treba mohl byt problem,nebo co casto odchazi. Smile .
Vsem moc diky za prispevky,piste prosim vsechno co vas napadne. Jeslikoz jsem o tomto aute nenasel skoro nic na netu,budu rad za kazdou radu.
1991
Ma najeto 400 000km
3.0 V6 24V. (automat)
cena:zadna,jelikoz bych ho dostal
( Nove gumy,vymenena prevodovka,klima,motorky v okynkach.)
Zadna Koroze,je garazovany
Vybava,vsechno co muze v tomto aute byt krome tempomatu,ktery se nevyrabel.
Delam si ridicak,a mam moznost pote jezdit timto autem. Zajima me,jaka je asi realna spotreba (sport a normalni jizda).
A jestli tyto auta odchazi,nebo jak je to s tim,kdyz ma najeto tolik kilometru,aby se mi to potom nerozpadlo,a zda li se daji nejak vubec v CR sehnat pripadne dily a jestli jsou hodne drahy a nebo se daji pouzit taky neoriginalni.Nebo,s cim by treba mohl byt problem,nebo co casto odchazi. Smile .
Vsem moc diky za prispevky,piste prosim vsechno co vas napadne. Jeslikoz jsem o tomto aute nenasel skoro nic na netu,budu rad za kazdou radu.
-
--blaster--
- Nováček
-
--blaster--
- Nováček
-
--blaster--
- Nováček
Co se podvozku,brzd a ostatní údržby týče,jsou na to věci levnější než na Octávku a hlavně se to nesere,to byly ještě pořádný auta. Co se týče motoru,tak ten vydrží taky hodně,ale sežere tě to. Doporučuju zdarma neni co řešit ,ale já bych si do toho nechal dát ropu,jako to má známej a máš pokoj.
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
-
--blaster--
- Nováček
-
--blaster--
- Nováček