Fabia budiky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia budiky
Nazdarek, mam problem a potreboval by som pomoc. Dotiahli mi 1fabiu s tym, ze cestou klakla. Pozrel som na to a na budikoch vypisovalo error a svietil immo. Vycital som pristrojovku cez k+can 1.4 a v eprome boli same ff, cize vymazalo pamet, neviem preco. Vycital som rovnaku fabku nahral bin do starej pristrojovky a uz to fachci, akurat mam problem s immo. Da sa to niejako vytiahnut z motorovky popripade z klucov, aby som vedel prisposobit budik? Ak hej tak pomozte. Je to fabka1 .4 mpi r.v.02. Mam aj vin keby trebalo TMBPB16Y223501145. Este by som potreboval pomoct s prispsobenim, lebo si niesom isty , pokial sa dobre pametam tak to bolo 17, 10, pin, alebo nie. Diki moc.
jj, jestli seledujete Dr. House, tak ten to tam vysvětli naprosto perfektně! Lidé lžou, vymýšlí si a zapírají. Nedá se jim věřit ani dobrý den. Z osobní zkušenosti vím, že v 80% případů o tom co, kdy, kde a za jakých podmínek nastalo, zákazníci lžou...
Avšak nechápu, proč to dělají. Pokud je známa přesná příčina problému, nebývá takový problém jej odstranit...
Avšak nechápu, proč to dělají. Pokud je známa přesná příčina problému, nebývá takový problém jej odstranit...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Re: Fabia budiky
motorovku jedine rozobrat a vycitat eeprom, radsej mu zozen 2 novy cipy immo 3 mas tododi911 píše:Nazdarek, mam problem a potreboval by som pomoc. Dotiahli mi 1fabiu s tym, ze cestou klakla. Pozrel som na to a na budikoch vypisovalo error a svietil immo. Vycital som pristrojovku cez k+can 1.4 a v eprome boli same ff, cize vymazalo pamet, neviem preco. Vycital som rovnaku fabku nahral bin do starej pristrojovky a uz to fachci, akurat mam problem s immo. Da sa to niejako vytiahnut z motorovky popripade z klucov, aby som vedel prisposobit budik? Ak hej tak pomozte. Je to fabka1 .4 mpi r.v.02. Mam aj vin keby trebalo TMBPB16Y223501145. Este by som potreboval pomoct s prispsobenim, lebo si niesom isty , pokial sa dobre pametam tak to bolo 17, 10, pin, alebo nie. Diki moc.
Ja myslim ze s tej fabky chcel nejaky amater zmotat dolu km. No a nevyslo mu to. Samozrejme ze sa teraz nikto neprizna takze tvrdia ze sa to stalo za jazdy ale to je na 99,9% blbost. tu desatinu % som nechal na veci medzi nebom a zemou.
Takze aky mas teraz problem? Mas budiky so softom z inej fabie cize su ako budiky z ineho auta.
Takze pristrojova doska 17 - login zadat PIN novej pristrojovky ( cize PIN aky mala fabka co si z nej pouzil obsah ) potom prispusobeni kanal 50 a PIN starej pristrojovky ( cize PIN aky mala fabka co ju opravujes ) potom prisposobit kluce a malo by to fungovat.
Predpokladam ze problem bude asi kde zohnat povodny PIN kod. Takze bud stitok s klucou alebo RJ motora pod pazuchu a ist za niekym kto ti to vie vytiahnut z nej. Commanderom a ani vag tachom to z motorovky nevytiahnes.
Takze aky mas teraz problem? Mas budiky so softom z inej fabie cize su ako budiky z ineho auta.
Takze pristrojova doska 17 - login zadat PIN novej pristrojovky ( cize PIN aky mala fabka co si z nej pouzil obsah ) potom prispusobeni kanal 50 a PIN starej pristrojovky ( cize PIN aky mala fabka co ju opravujes ) potom prisposobit kluce a malo by to fungovat.
Predpokladam ze problem bude asi kde zohnat povodny PIN kod. Takze bud stitok s klucou alebo RJ motora pod pazuchu a ist za niekym kto ti to vie vytiahnut z nej. Commanderom a ani vag tachom to z motorovky nevytiahnes.
BMW E32 735i 155kW / 305Nm
a nove immo cipyMireck píše:Ja myslim ze s tej fabky chcel nejaky amater zmotat dolu km. No a nevyslo mu to. Samozrejme ze sa teraz nikto neprizna takze tvrdia ze sa to stalo za jazdy ale to je na 99,9% blbost. tu desatinu % som nechal na veci medzi nebom a zemou.