Bol som za kamosom ma kabel VagTacho 2,2 K-line original ale nejako to neide po case snacitavania vypise chybu. Ma aj Vag Can Programer s tym to tiez neide navies presnu verziu VagTach programu na akom to pojde? Išlo by to aj tymto? Ale neviem s akym kablom by to islo.
Skusal som ten program Vag eeprom programmer 1.18 ale na KKL kabel neide vypise chybu NO ECU Found.... a pod položkou ECU niesu rozsvietene dalsie ponuky ( porty su nastavene správne ). Skusim to este na Vag Tacho kabel.
MarBu píše:Skusal som ten program Vag eeprom programmer 1.18 ale na KKL kabel neide vypise chybu NO ECU Found.... a pod položkou ECU niesu rozsvietene dalsie ponuky ( porty su nastavene správne ). Skusim to este na Vag Tacho kabel.
MarBu píše:Skusal som ten program Vag eeprom programmer 1.18 ale na KKL kabel neide vypise chybu NO ECU Found.... a pod položkou ECU niesu rozsvietene dalsie ponuky ( porty su nastavene správne ). Skusim to este na Vag Tacho kabel.
tak si zle skušal. tebe treba nie ECU hladať, ale je tam položka dashboard myslim. tak dáš reed a slape to ale musiš mať ten správny kkl kábel. musi byť na com port nie USB
Nejde to. Postupoval som takto: Strcil som kabel do auta, potom do PC pozrel som si com port v správcovi zariadeni -COM1- potom som zapnul zapalovanie ,v programe som nastavil 1COM a stlacil som Dash a potom Read (Ctrl+R ) vyhodilo mi NO ECU Found....
Robil som to správne?
ano , robil, ale treba to niekedy aj viac krat opakovať, alebo máš zlý kkl kabel. t.j. že nespolupracuje dobre s programom. ja mam doma 3ks kkl a ani jeden mi s tym nejde korektne. ale mam kabel spraveny s max232 a 2x SI9243 čipmi, a ten ide ako hodinky