Subaru DC Shoes Film
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Subaru DC Shoes Film
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
80% je v řidiči silný auta když snima neumíš jsou akorát na parádu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
s EVO7 dokáže taky udělat průměrnej řidič povedený kouskyLadas píše:80% je v řidiči silný auta když snima neumíš jsou akorát na parádu
(holt elektronika ...................)
pokud by to borec předvedl a INTEGRALE EVO II
tak potom bych smeknul

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no v tomto pripade ta skepse neni na miste ,je to rallycrosovy sampion ze statubombastiq píše:s EVO7 dokáže taky udělat průměrnej řidič povedený kouskyLadas píše:80% je v řidiči silný auta když snima neumíš jsou akorát na parádu
tak potom bych smeknul

a stou integrale pokud by byla v serii tak by ti to nepredvedl,protoze ma maly vykon ,vim o cem mluvim mel jsem ji

Drag Power
vsetko je to len o peniazoch...sponzori,strasne vela treningu,efekty,kvalitna kamera,pekne nastrihane a toto je vysledkok...ale viac sa mi pacilo to starsie video... http://video.kenblockracing.com/flash/player/
Ten malej prcek je kouzelnej.RUNDA píše:vsetko je to len o peniazoch...sponzori,strasne vela treningu,efekty,kvalitna kamera,pekne nastrihane a toto je vysledkok...ale viac sa mi pacilo to starsie video... http://video.kenblockracing.com/flash/player/

ale myslim EVOLUTIONE (485 ps )chiptuning píše:no v tomto pripade ta skepse neni na miste ,je to rallycrosovy sampion ze statubombastiq píše:s EVO7 dokáže taky udělat průměrnej řidič povedený kouskyLadas píše:80% je v řidiči silný auta když snima neumíš jsou akorát na parádu
tak potom bych smeknul
a stou integrale pokud by byla v serii tak by ti to nepredvedl,protoze ma maly vykon ,vim o cem mluvim mel jsem ji

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
delta integrale se delala ve ctyrech vykonovych verzich od 166 do 211ps a dokonce i v oznacene EVO se da najit i 8ventil se 177ps , vse ostatni jsou uz zavodni specialybombastiq píše:ale myslim EVOLUTIONE (485 ps )chiptuning píše:no v tomto pripade ta skepse neni na miste ,je to rallycrosovy sampion ze statubombastiq píše: s EVO7 dokáže taky udělat průměrnej řidič povedený kousky
tak potom bych smeknul
EVO ma oznaceni i nove punto a je to obycejne auto
Drag Power
trošku si nerozumíme ja mám stále na mysli evolutionechiptuning píše:delta integrale se delala ve ctyrech vykonovych verzich od 166 do 211ps a dokonce i v oznacene EVO se da najit i 8ventil se 177ps , vse ostatni jsou uz zavodni specialybombastiq píše:ale myslim EVOLUTIONE (485 ps )chiptuning píše: no v tomto pripade ta skepse neni na miste ,je to rallycrosovy sampion ze statu
EVO ma oznaceni i nove punto a je to obycejne auto
co má v základu 485 ps
bavíme se o této verzi http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja se ti snazim vysvetlit ze evo maji v nazvu i seriova auta a ne jen zavodni specialy a je jedno jestli je to napsany jako zkratka nebo cely a rozdelovani evoI<II<III atd prichazi v uvahu pouze u tovarnich specialu /originalu moc neni/ a malo kdo vi jeke jsou mezi nimi rozdily a hodne lidi si to oznacuje jak je napadne
to auto z tveho inzeratu je obycejna evo prestavena na zavodni auto / neni to fabrika/ je to stejne jako kdyz si postavis repliku skody130rs ze skody 110r - i kdyz tam bude vse jako na 130 tak to porad bude jen predelana s110r
tim jsem chtel jen naznacit ze nazev evoluzione je dost zavadejici a vubec z nej nevyplyva , ze auto ma 500koni
to auto z tveho inzeratu je obycejna evo prestavena na zavodni auto / neni to fabrika/ je to stejne jako kdyz si postavis repliku skody130rs ze skody 110r - i kdyz tam bude vse jako na 130 tak to porad bude jen predelana s110r
tim jsem chtel jen naznacit ze nazev evoluzione je dost zavadejici a vubec z nej nevyplyva , ze auto ma 500koni

Drag Power