přední kapota

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
patrick
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

přední kapota

Příspěvek od patrick »

Zdar, dnes jsem si zavřel kapotu a už nejde otevřít, asi prasklo lanko :x . Nevíte prosím někdo co s tím než to otevřu krumpáčem (wallbash) :x . Passat B5 .
dík
notobi
Přispěvovatel

Re: přední kapota

Příspěvek od notobi »

patrick píše:Zdar, dnes jsem si zavřel kapotu a už nejde otevřít, asi prasklo lanko :x . Nevíte prosím někdo co s tím než to otevřu krumpáčem (wallbash) :x . Passat B5 .
dík
doufám že si nepletu typ Passata ale sundat znak z masky a tudy byses tam měl hodně blbě pak dostat šroubovákem spodem to myslim moc nejde
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

pokusím se dík
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

no nevim nevim jestlis e tam znakem dostanes....v kazdym pripade je to snad jedina moznost,pak uz jen rozlamat mrizku a nebo krumpac (wallbash)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

probádej páku jak otvíráš kapotu jestli tam lanko nejde ještě zachytit, pak jde klínem rozevřít levý roh kapoty a svařovacím drátem zachytit lanovod, nebo na druhím pašíkovi si nacvičit a vyrobit přípravek jak zatlačit páku zepředu a kapotu otevřít
:) mnoho zdaru miloš
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

slovacek.milos píše:probádej páku jak otvíráš kapotu jestli tam lanko nejde ještě zachytit, pak jde klínem rozevřít levý roh kapoty a svařovacím drátem zachytit lanovod, nebo na druhím pašíkovi si nacvičit a vyrobit přípravek jak zatlačit páku zepředu a kapotu otevřít
:) mnoho zdaru miloš
tak tak. alebo na zdvihak spodny kryt dole a zospodu..
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

měl sem asi štěstí, že sem tam nedal mřížku(byl rozdělaný předek-rozvody) pomohl dlouhý vrták, baterka, šroubováky a vagon trpělivosti :), ale už se to povedlo. Bylo vyskočené lanko. Včera sem byl dítě štěstěny protože, řemen popraskaný, zuby držely jen na čestné slovo, napinací kladkou šlo normálně prsty zatočit i přes řemen a ta horní rolna tam být ani nemusela jak to bylo volné :roll: .
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

patrick píše:Včera sem byl dítě štěstěny protože, řemen popraskaný, zuby držely jen na čestné slovo, napinací kladkou šlo normálně prsty zatočit i přes řemen a ta horní rolna tam být ani nemusela jak to bylo volné :roll: .
Toš, veselé vánoce! :D ... jinak by asi byly smutné :(
GIV Variant TDi ???kW
patrick
Přispěvovatel

Příspěvek od patrick »

To jo dík. Včera jsem kulil :o, pak jsem byl :? :x (wallbash) , ale dnes už jsem :-D :D. Jinak všem dík za ochotu.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“