Pomoc svítí kontrolka ABS s prokluzem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skuter.46
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Pomoc svítí kontrolka ABS s prokluzem

Příspěvek od skuter.46 »

Nazdar lidi. Potřebuji od vás pomoc, předevčírem se mi rozsvítila kontrolka ABS s protikluzem, tak jsem to napíchl na počítač a vypsalo mi to tuto hlášku viz obrázek.
Chci se zeptat, je to čidlo u kola spolujezdce? Doufám, že se hrabu ve správném.
Obrázek
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jj, PP kolo, před spolujezdcem ;)
skuter.46
Sběrač informací

Příspěvek od skuter.46 »

Tak to jsem rád, že se hrabu v tom rozbitém, ale nemůžu najít závadu. Měřil jsem čidlo, zdá se dobrý 1068ohmů, dával jsem před 4 měsícema nové sice za tři stovky, měl to být origo, ale o tom silně pochybuji, ale fungovalo. Tak co by to mohlo dělat? Jaké má byt napětí na přívodním konektoru k čidlu? Dneska jsem ho měřil, naměřil jsem tam 2,55V a zkoušel jsem mlít s kabelem v podběhu a nezdá se že by byl někde přerušeném. Tak jsem z toho jelen. :?
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

skontroluj signalny kruzok, ci nie je zohnuty atd...
callimero
Přispěvovatel

Příspěvek od callimero »

Tohle jsem měs u zas....ranýho čidla.Stačilo to ofoukat vzduchem a byl klid.V tomhle marastu by se nebylo čemu divit,ale je to jen názor.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

taky si myslim,že tam bude jen bordel...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
skuter.46
Sběrač informací

Příspěvek od skuter.46 »

Na to jsem taky koukal, nezdálo se, udržuje si stejnou vzdálenost od čidla a poškozený taky není. Je fakt, že když jsem to měl na vagu, tak ta chyba nešla vůbec vymazat, naskakovala okamžitě zpět a když jsem koukal ve skupině 001 na čidla, tak jedno ani tuk. Je to divný, ale teď nechám auto chvilku vychladnout, tak kontrolky samy zhasnou a po chvilce jízdy se zase rozvítí. No asi bych to typoval na to čidlo.
Janosik93
Přispěvovatel

Příspěvek od Janosik93 »

kludne môže byť aj prelomený kábel od čidla ku ABS. myslím ten čo ide priamo od čidla okolo tlmiča ku kastni.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“