Nazdar lidi. Potřebuji od vás pomoc, předevčírem se mi rozsvítila kontrolka ABS s protikluzem, tak jsem to napíchl na počítač a vypsalo mi to tuto hlášku viz obrázek.
Chci se zeptat, je to čidlo u kola spolujezdce? Doufám, že se hrabu ve správném.
Tak to jsem rád, že se hrabu v tom rozbitém, ale nemůžu najít závadu. Měřil jsem čidlo, zdá se dobrý 1068ohmů, dával jsem před 4 měsícema nové sice za tři stovky, měl to být origo, ale o tom silně pochybuji, ale fungovalo. Tak co by to mohlo dělat? Jaké má byt napětí na přívodním konektoru k čidlu? Dneska jsem ho měřil, naměřil jsem tam 2,55V a zkoušel jsem mlít s kabelem v podběhu a nezdá se že by byl někde přerušeném. Tak jsem z toho jelen.
Na to jsem taky koukal, nezdálo se, udržuje si stejnou vzdálenost od čidla a poškozený taky není. Je fakt, že když jsem to měl na vagu, tak ta chyba nešla vůbec vymazat, naskakovala okamžitě zpět a když jsem koukal ve skupině 001 na čidla, tak jedno ani tuk. Je to divný, ale teď nechám auto chvilku vychladnout, tak kontrolky samy zhasnou a po chvilce jízdy se zase rozvítí. No asi bych to typoval na to čidlo.