- auto jsem koupil od prvního majitele v ČR který s autem jezdil Praha - Most do práce a já jsem si koupil auto kvůli spotřebě a jezdím s ním Ruzyň - Říčany = vůz je ježděn z 85% po dálnicích, auto má servisní knihu 2x klíčky vč. štítku s kódem. K autu jsou kompletní doklady s dokumentací a fakturama. V autě se jezdilo max. ve dvou a bylo o auto pečováno, garážováno.
r.v. 2003, 181.000km
ABS
ASR
tempomat
vyhřívané sedačky
elekt. a vyhřívané zrcátka
klimatizace
klimatiz. přihrádka 2x
odkládací prostor pod oběma sedačkama
loketní opěrka
zimní kola 195/50/15
letní orig.RS 205/45/16
STK do 11/2011
...ostatní je asi vidět na fotkách
*auto je v pátek po výměně oleje (Shell) s filtrem, vzduchovym filtrem, v 173.000km vyměněny rozvody(orig. Škoda), v říjnu měněna baterka. Před rokem provedena kompletní dekarbonizace firmou, do nafty pravidelně přidáváno aditivum VIF - letní/zimní
Xenony = málo svítily tak jsem vyměnil za Škoda-Hella a dali mi tam ve Škodovce Bosch White a je to o dost lepší pokoukání a to jezdim ještě v Superbu a ten se na to ani náhodou nehrabe.
Je ti jasný,že touhle zástavbou auto cenově spadlo,možná kdybys koupil za 500kč nové výbojky,tak bys viděl co umí xenon!Třeba,ale máš xen.světla doma?Jak si vyřešil naklápění těch světel?
Neber to zle ale pokud máš o auto zájem cinkni mi a povysvětlim to ale vypisovat to a že auto na ceně spadlo apod. tady asi nemá význam probírat, naklánění vyřešily ve Škodovce klasickým nastaveným světel což prošlo i STK a norm. funguje. Pokud se ti cena 165.000,- za RS zdá moc tak jsem ochoten jít na 120.000,- přidáám nové pneu, popř. auto přelakuju na kupcovu obl. barvu a udělám další úpravy na své náklady - Co ted, lepší.