kua...čerpadlo se mi nechce vyndávat no... na čerpadle je stop ventil a od něj vedou 2 dráty? jeden nevím a jeden na kostru? Tak na ted druhej dát plus nepomůže to?
LLuKKi píše:kua...čerpadlo se mi nechce vyndávat no... na čerpadle je stop ventil a od něj vedou 2 dráty? jeden nevím a jeden na kostru? Tak na ted druhej dát plus nepomůže to?
Tak to neni stop ventil. Ten je na rozdělovací hlavě a vede k němu jeden drát.
LLuKKi píše:kua...čerpadlo se mi nechce vyndávat no... na čerpadle je stop ventil a od něj vedou 2 dráty? jeden nevím a jeden na kostru? Tak na ted druhej dát plus nepomůže to?
Tak to neni stop ventil. Ten je na rozdělovací hlavě a vede k němu jeden drát.
Jestli tam máš Lukas,tak sundáš trubky,povolíš sekáčem 2 šroubky,koupíš lukas stop ventil cca 300kč,flexou ve svěráku uděláš výřez v tom plechu co vyndáš na ten větší stop ventil,našroubuješ zpět,napojíš tam 15ctku co do toho čerpadla vede a jezdíš.Čerpadlo nevyndavám a je to otázka max. 45 min..
Zdarec nechci zakladat nove tema tak se zkusim zeptat tady.Jde nejak na Felicii (1.3 BMM) zjistit PIN imobilizeru v RJ ?? Jakym programem.Kabel mam,ale nemam origo stitek s kodem co byl ke klicum.
Predem diky moc za odpoved.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
Smells píše:Zdarec nechci zakladat nove tema tak se zkusim zeptat tady.Jde nejak na Felicii (1.3 BMM) zjistit PIN imobilizeru v RJ ?? Jakym programem.Kabel mam,ale nemam origo stitek s kodem co byl ke klicum.
Predem diky moc za odpoved.
kabelem vyčteš čílo řídící jednotky na adrese 25, vemeš velký techničák občanku a ve škodovce ti ho do hodinky zjistí miloš