octa II škube...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Čau vespolek, mám podobnej problém, nevím , jestli mám zakládat nové vlákno..,tak to zkusím tady. mám O2 2,0 TDI 2005, a motor ůplně doslova necuká,nebo neškube, ale spíš vynechává, když udržuju ustálenou rychlost, na všechny rychlosti a v podstatě ve všech otáčkách.Jakmile přidám jemně plyn,tak napřed jako by se zadusí a pak jede bez cukání normálně.Akorát mám pocit že tomu chybí výkon.
Myslíte se , že by to mohlo být naftou ? Dělá mi ti už týden...
Myslíte se , že by to mohlo být naftou ? Dělá mi ti už týden...
Už jsem to tady jednou psal - nevím, zda to bude tím, ale úplně stejné problémy jsem měl, když mi vyměnili váhu vzduchu za nějakou neorigo polskou - při přidávání plynu škubání a vynechávání.
Po výměně za origo BOSCH naprosto OK.
Čili si myslím, že nejen dodávkou nafty, ale i vzduchu může být zapříčiněn tento problém.
Po výměně za origo BOSCH naprosto OK.
Čili si myslím, že nejen dodávkou nafty, ale i vzduchu může být zapříčiněn tento problém.
Tak ty sračky odsaj a vyčistito, dej tam něco pořadnýho a projed to. At aspon neco muzes vyloučit. Popř new palivákklif píše:Naftou myslím proto, že mi to dělá zhruba od té doby,co jsem posledně tankoval. A ve stejné době mi měnili i páčku tempomatu...
Včera mi to napojili a žádnou závadu to nehlásí.
-
- Přispěvovatel
psal jsi, že ti EGR řešili, pochopil jsem to tak, že ho zkoušeli, já třeba teď řešil vysloveně trhání a bylo to vstřikama, jak jsem psal těch příčin může být víc, pokud jsi jen odpojil hadičku, nemusí být příčina ještě přímo v tom EGRu, může to dělat i váha vzduchu nebo ten soft, co jsi psal, že ti přehráli, zkusil bych to projezdit, jak jsi psal, pak , bych zkusil ještě od někoho půjčit váhu na vyzkoušení, pokud to nepomůže být příčina klidně i v tom softu, ale to bych řešil tam kde ti ho přehráli
-
- Přispěvovatel
Ten soft jsem s nima řešil dneska, bylo mi řečeno že to nejde přehrát na původní hodnoty.Já tomu nehovím tak nevím jestli to jde nebo ne.Huml píše:psal jsi, že ti EGR řešili, pochopil jsem to tak, že ho zkoušeli, já třeba teď řešil vysloveně trhání a bylo to vstřikama, jak jsem psal těch příčin může být víc, pokud jsi jen odpojil hadičku, nemusí být příčina ještě přímo v tom EGRu, může to dělat i váha vzduchu nebo ten soft, co jsi psal, že ti přehráli, zkusil bych to projezdit, jak jsi psal, pak , bych zkusil ještě od někoho půjčit váhu na vyzkoušení, pokud to nepomůže být příčina klidně i v tom softu, ale to bych řešil tam kde ti ho přehráli
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel