tak co se týče vačky už je vše v pohodě....ale dneska večer sem jel po dálnici, najednou to trochu zaškubalo a chcíplo...a už sem ho nenastartoval...ještě poznámka, než sem to odtáhl vyteklo mi z IC dak 1dc oleje...
nějaký nápady co by se mohlo stát? turbo? nebo?
DoggyBoy píše:tak co se týče vačky už je vše v pohodě....ale dneska večer sem jel po dálnici, najednou to trochu zaškubalo a chcíplo...a už sem ho nenastartoval...ještě poznámka, než sem to odtáhl vyteklo mi z IC dak 1dc oleje...
nějaký nápady co by se mohlo stát? turbo? nebo?
najskor turbo,motor sa toci pri startovani normalne?
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
nebo zeptam se jinak, točil by se vůbec motor kdyby bylo turbo KO? vim že když odešlo kamarádovy tak mu motor vůbec nešel ani točit, jen to tak divně škytlo...
prosim o radu
Turbo na nastartování motoru nemá vliv i kdyby bylo KO nebo tam nebylo vůbec ten olej v sání bude asi normál stav.Pokud na měrce neubylo .Nejspíš přeskočil rozvod pokud to naftu dává nebo se pohlo horní kolo na třech šroubech.
tak to opravdu nevim, ale zase kdyby měla zůstat zaseklá tak ani neodjedu, ale mě to za jízdy chcíplo a už sem nenastartoval...každopádně už je v serisu a zejtra budu vědět víc...
jak zjistim jestli zůstala otevřená zdychací klapka? a ještě nějaký nápady co by to mohlo bejt? nafta tlačí, turbo zatim nevim,rozvody v pohodě, kontrolky všechny v pořádku a vag neukázal žádnou chybu ale hodnoty se zatim nenačetly...
za nějaký nápady předem děkuju