Oktávka Combi - spínač na dveřích kufru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Martin Tibentak
Nováček
Odpovědi: 0

Oktávka Combi - spínač na dveřích kufru

Příspěvek od Martin Tibentak »

Mám drobný problém. Ne vždy, když zavřu kufr u kombíové oktávky, tak se zhasne světlo v kufru. To znamená, že bych potřeboval poladit spínač, ale nikde jsem ho nenašel, a to jsem se díval několikrát dokola. Nevíte někdo, kde ho hledat? :?
Moc díky za odpověď.
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Je v samotnom tom mechanizme zamku, ktory sa zachytava o to ocelove oko na karoserii. Pri otvorenom kufri skus skrutkovacom zacvaknut zapadku kufra a mal by zhasnut. Neviem ako na octavii, ale na golfe sa nastavovat neda, ked blbne tak je vacsinou zniceny od vody co tiekla do dveri cez prasknutu trubku ostrekovaca zadneho skla. Asi to bude to iste. Ked ostrekujes zadne okno, tryska stoji v strede, alebo sa otaca?
Jenda_TDI
Nováček

Příspěvek od Jenda_TDI »

Cau, v octe to jde normalne dostelovat... musis sundat tapec 5. dveri a u zamku je tahlo a nem stelovaci plastik... ten jde vic nasroubovat... stalo se me to nedavno....
Jenda
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

octavka combi ma ostřikovač ve třetím brzdovem svetle (noteeth) tudíž se tam voda z nej určitě nedostane ;) (noteeth)
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Martin Tibentak
Nováček

moc Vám všem děkuji za odpovědi. V sobotu na to kouknu a dám vědět, jak jsem dopadl. Možná se ze mně stane kutil Tim.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Jirka Kužel píše:octavka combi ma ostřikovač ve třetím brzdovem svetle (noteeth) tudíž se tam voda z nej určitě nedostane ;) (noteeth)
do faceliftu je ostřikovač vyveden z hřídelky stěrače.
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

to aby se asi víc měnily motorky (LOL) (noteeth) (noteeth) (noteeth)
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Huml píše:
Jirka Kužel píše:octavka combi ma ostřikovač ve třetím brzdovem svetle (noteeth) tudíž se tam voda z nej určitě nedostane ;) (noteeth)
do faceliftu je ostřikovač vyveden z hřídelky stěrače.
Sorry na to som zabudol, ja mam staru octaviu.
Martin Tibentak
Nováček

Tak jsem to kuchnul. Nejdřím jsem čuměl jak zjara, když jsem zjistil, že tapec nemá žádný šroubky, ale nakonec jsem ho přelstil. Zjistl jsem, že tam je mikrospínač a na něj vždy po zavření dveří zatlačí takovej malej kousek plastu. A tenhleten malej kousek plastu mám prasklej, tak jsem ho jel koupit do Škodovky. Tam se mi vysmáli a tak jsem ho slepil. Uvidíme, jak dlouho to vydrží. Jinak asi budu muset někam na vrakáč a koupit celej zámek. Tak uvidíme.
Ještě jednou moc díky všem za rady.
Martin Tibentak - Octavia I. SLX Combi, 1.9 TDI, 81 kW + chip
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“