se vysere i na kvalitní naftu, bíčko to ja kapitola sama o soběmirus píše:Zdravim Milosi!142kW presne.Stejne se na to asi vy.... a co by na to rekl ten cr od bosche po delsim provozu radeji nechcu ani vedet

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
No prave, na to jsem se chtel take zeptat. Tzn., ze na vsech benzinkach se prodava jen Smesna nafta pod ruznymi nazvy? Anebo se fakt nekde prodava MERO?malcum píše:presne tak, jen jeste dodatek, ze v CR jsem hodnekrat videl na totemu Bio nafta, ale ve vysledku to byla smesna nafta..radluk píše:MERO = 100 % metylester repkoveho oleje
SMESNA NAFTA = max. 35 % MERO, cca. 65 % NM
EKO NAFTA, BIO NAFTA = synonymum pro MERO
Přesně jak říkáš, Unicorn nabízí opravdu bio diesel, na totemu mají popis paliva a upozornění s odkazem na zákon/vyhlášku. Když tankuješ tak je to něco úplně jiného než nafta, má jiný zápach a je žlutější. No a a když nastartuješ tak ji cítíš i z výfukuslovacek.milos píše:No prave, na to jsem se chtel take zeptat. Tzn., ze na vsech benzinkach se prodava jen Smesna nafta pod ruznymi nazvy? Anebo se fakt nekde prodava MERO?
Diky
bio nafta, bio diesel je spravidla směsná nafta, nebo nafta s malým procentem biosložky, vypadá jak normální nafta,
meřo je nahnědlé prodává se na moravě v síti unicorn jako ekologická nafta za 22.90 miloš
slovacek.milos píše:No prave, na to jsem se chtel take zeptat. Tzn., ze na vsech benzinkach se prodava jen Smesna nafta pod ruznymi nazvy? Anebo se fakt nekde prodava MERO?
Diky
Jen jsem chtel vedet co je co, ale jak vas tak posloucham, tak se na ty nazvy opravdu neda spolehnout. Kazdopadne jste mi i odpovedeli na to co jsem koupil. Koupil jsem MERO od UNICORNU (je to hnede).slovacek.milos píše:poikud v tom máš zmatek tak napiš co cchceš koupit a kde ty názvy se mohou měnit miloš