dilema

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bombastiq
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bombastiq »

http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=95468

tady je twigi v socka výbavě vrazí do něj 5000,- rozleští lak a mladá slečna jede :roll:
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

bombastiq píše:http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=95468

tady je twigi v socka výbavě vrazí do něj 5000,- rozleští lak a mladá slečna jede :roll:
...když se slečna vyseká v Twingu bez pytlů (a nemusí to být její vinou).... kdo se pak bude starat o ty naše pytle? (rofl)
Myslím si, že když do děcka rveš nemálo peněz dvacet let, tak nějaké peníze na bezpečné auto jsou malina :D... zejména při dnešních cenách (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Slavkov píše:
bombastiq píše:http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=95468

...když se slečna vyseká v Twingu bez pytlů (a nemusí to být její vinou).... kdo se pak bude starat o ty naše pytle? (rofl)
Myslím si, že když do děcka rveš nemálo peněz dvacet let, tak nějaké peníze na bezpečné auto jsou malina :D... zejména při dnešních cenách (LOL)
když se mldadá slečna roseká aj s pytlema tak aby vystřelili tak ji ty pytle stejně hovno pomůžou !!!! beztak na tak strym autě pochubuju že budou funkční a vono ve feldě by taky nebyly a aby to balo bezpečný auto tak nemůžeš kupovat jakoukoliv malou plechovku
to jí může koupit nějakou starou omegu MV6 do předu a dozadu místo nárazníku dát kolejnici a dovnitř bezpečnostní rám z DTM , skořepinu a 5 ti bodovej pás , na palici helmu a mezizuby dát boxerský kousátko aby si nepřekousla jazik až to škubne !!!

a nebo slečně koupit nějaký BVPčko ???? :x

vymrdal bych se na pičoviny a koupil ji to twingo , doma stříkne blatník
rozleští lak , dá poklice a činský autorádio a holka bude nejštastnější

mě když otec dál škodárnu tak sem kurva chodil 1 rok kařdej vejkend do lesa a byl sem kurva rád že si vozim prdel !!!! a nepotřeboval sem airbag
deformační zony a kde jaký pičoviny , stačili mě 3pedály šaltpáka a volant a byl sem kurevsky rád že nejedu autobusem :x :x :x :x

at ji třeba koupí golfa 3 to tady odsouhlasej všichni !!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

bombastiq píše:
to jí může koupit nějakou starou omegu MV6 do předu a dozadu místo nárazníku dát kolejnici a dovnitř bezpečnostní rám z DTM , skořepinu a 5 ti bodovej pás , na palici helmu a mezizuby dát boxerský kousátko aby si nepřekousla jazyk až to škubne !!!
Pokud jde o bezpečnost tak je to dobrej nápad :D Mojí dcerce bude ještě nějakou dobu trvat než doroste za volant,ale do něčeho jako je Cento bych jí nikdy neposadil. Možná je z mého čistě sobeckého hlediska dobré, že ostatní otce nenapadá jako vhodné auto cosi těžkého a bezpečného. V podobném vlákně ve kterém by se jednalo o autě v nějaké rozumné cenové relaci pro mého potomka by jsem dal na výběr třeba audi A4,A6, passat B5, volvo,.................

Sorry za (offtopic) :) :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Bugs.Bunny píše:...
Voe, nechces me adoptovat? ... za volant jsem uz dorost :P

Jinak ja osobne bych byl tez pro Twingo, nebo nejake Polo. Mamca ma 1,0 a bohate staci na to jaka je to nakupni taska.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Bugs.Bunny
Aktivista

Forest píše:
Bugs.Bunny píše:...
Voe, nechces me adoptovat? ... za volant jsem uz dorost :P
Ne a ani tě nechci 20let živit. :D Až dcerka doroste tak třeba budou za pár korun PassatCC, SupII apod.;)

Slavkov to vystihl celkem přesně - píše: Myslím si, že když do děcka rveš nemálo peněz dvacet let, tak nějaké peníze na bezpečné auto jsou malina :D... zejména při dnešních cenách (LOL)

Když malé auto tak určitě alespoň Polo, GIII

excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

velice se mi libi jak jste chytři! ten člověk (muj kolega kteryho si vážim) svuj plat investuje do bydleni dceři postavil dum kde v celym podkrovi má obrovskou ložnici o které se Vám ani nesnělo já jsem mu pomáhal takže vim co ho to stálo a teď začiná stavět druhej dum pro druhou dceru spočitejte si asi kolik to muže stát a kolik mu zbyde když jeho plat nedosahuje zdaleka pruměru platu v ČR teď mudrujte... a řešite tu že by ji měl koupit golfa rencka nebo snad superba přemyšlite někdy nadtim co pišete nebo co vlastnite? jestli Vaše ego je založeno na tim co vlastnite za auto tak prosim nemám vyhrad ale pro toho kdo jednou stavěl dum ať už prokohokoliv tak vi že je nereálny vlastnit auto za sto dvěstě tisic nebo mit takovy kde jeden podělanej dil stoji dvojnásobek co u jiné značky taky si přečtěte titulek na kterym jsem založil tuhle diskuzi připadá mi to jako na banán
Bugs.Bunny
Aktivista

excuse.me píše:velice se mi libi jak jste chytři! ten člověk (muj kolega kteryho si vážim) svuj plat investuje do bydleni dceři postavil dum kde v celym podkrovi má obrovskou ložnici o které se Vám ani nesnělo já jsem mu pomáhal takže vim co ho to stálo a teď začiná stavět druhej dum pro druhou dceru spočitejte si asi kolik to muže stát a kolik mu zbyde když jeho plat nedosahuje zdaleka pruměru platu v ČR teď mudrujte... a řešite tu že by ji měl koupit golfa rencka nebo snad superba přemyšlite někdy nadtim co pišete nebo co vlastnite? jestli Vaše ego je založeno na tim co vlastnite za auto tak prosim nemám vyhrad ale pro toho kdo jednou stavěl dum ať už prokohokoliv tak vi že je nereálny vlastnit auto za sto dvěstě tisic nebo mit takovy kde jeden podělanej dil stoji dvojnásobek co u jiné značky taky si přečtěte titulek na kterym jsem založil tuhle diskuzi připadá mi to jako na banán
GIII a polo se dá koupit do 20t. Ještě něco mi napiš o tom kolik se dá nacpat do baráků. ;) OK ať kolega koupí potomkům naleštěné cinquecento. Obouchanej golf je zbytečnej přepych a bezpečnost není důležitá. Přeci jí kupuje auto na ježdění a né na bourání.
8)

Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

excuse.me píše:velice se mi libi jak jste chytři! ten člověk (muj kolega kteryho si vážim) svuj plat investuje do bydleni dceři postavil dum kde v celym podkrovi má obrovskou ložnici o které se Vám ani nesnělo já jsem mu pomáhal takže vim co ho to stálo a teď začiná stavět druhej dum pro druhou dceru spočitejte si asi kolik to muže stát a kolik mu zbyde když jeho plat nedosahuje zdaleka pruměru platu v ČR teď mudrujte... a řešite tu že by ji měl koupit golfa rencka nebo snad superba přemyšlite někdy nadtim co pišete nebo co vlastnite? jestli Vaše ego je založeno na tim co vlastnite za auto tak prosim nemám vyhrad ale pro toho kdo jednou stavěl dum ať už prokohokoliv tak vi že je nereálny vlastnit auto za sto dvěstě tisic nebo mit takovy kde jeden podělanej dil stoji dvojnásobek co u jiné značky taky si přečtěte titulek na kterym jsem založil tuhle diskuzi připadá mi to jako na banán
To je přesně ono... barák za megáč, jí bude na hovno až bude tuhá kvůli ušetřeným 30tkč :( ... a to je ze života, také mám kolegu, který měl dceru... jedinou...

Porovnej si, jaký je cenový rozdíl a pak se podívej na rozdíl v crash testech...

Ego? ... ne názor otce tří dětí, s průměrným platem, ženskou na mateřské a barákem na krku...:D
GIV Variant TDi ???kW
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

A co třeba 306tka?V ceně není tak dramatickej rozdíl oproti 106tce a už je to přeci jenom krapet větší a bezpečnější,ikdyž ne asi o moc.Ale Slavkov má pravdu,že jí postavil barák je hezký,ale až mu dá někde kůži v týhle skořepině,tak bude všechno pryč.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já spíš nechápu ty obětavé otce,kteří každému dítěti ze všech manželsví postaví barák a starají se o ně do konce svých dnů...Pár jich takových znám a mají jedno společné...dětičky je běžně posílají doprdele....Vyjímky možná jsou .....ale je jich málo....A ono zezačátku jezdit se sráčem ,nikomu neuškodí..a riziko zranění je i na plastické operaci...Hold co je levné,nemusí být bezpečné...Jak jsem záviděl ve své škodě 1100 mb kloub na tyči řízení š 120 svým soukmenovcům... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“