tady je twigi v socka výbavě vrazí do něj 5000,- rozleští lak a mladá slečna jede

Moderátoři: šulda, Moderátoři
...když se slečna vyseká v Twingu bez pytlů (a nemusí to být její vinou).... kdo se pak bude starat o ty naše pytle?bombastiq píše:http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=95468
tady je twigi v socka výbavě vrazí do něj 5000,- rozleští lak a mladá slečna jede
když se mldadá slečna roseká aj s pytlema tak aby vystřelili tak ji ty pytle stejně hovno pomůžou !!!! beztak na tak strym autě pochubuju že budou funkční a vono ve feldě by taky nebyly a aby to balo bezpečný auto tak nemůžeš kupovat jakoukoliv malou plechovkuSlavkov píše:...když se slečna vyseká v Twingu bez pytlů (a nemusí to být její vinou).... kdo se pak bude starat o ty naše pytle?bombastiq píše:http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=95468
Myslím si, že když do děcka rveš nemálo peněz dvacet let, tak nějaké peníze na bezpečné auto jsou malina... zejména při dnešních cenách
Pokud jde o bezpečnost tak je to dobrej nápadbombastiq píše:
to jí může koupit nějakou starou omegu MV6 do předu a dozadu místo nárazníku dát kolejnici a dovnitř bezpečnostní rám z DTM , skořepinu a 5 ti bodovej pás , na palici helmu a mezizuby dát boxerský kousátko aby si nepřekousla jazyk až to škubne !!!
Voe, nechces me adoptovat? ... za volant jsem uz dorostBugs.Bunny píše:...
Ne a ani tě nechci 20let živit.Forest píše:Voe, nechces me adoptovat? ... za volant jsem uz dorostBugs.Bunny píše:...
Slavkov to vystihl celkem přesně - píše: Myslím si, že když do děcka rveš nemálo peněz dvacet let, tak nějaké peníze na bezpečné auto jsou malina... zejména při dnešních cenách
GIII a polo se dá koupit do 20t. Ještě něco mi napiš o tom kolik se dá nacpat do baráků.excuse.me píše:velice se mi libi jak jste chytři! ten člověk (muj kolega kteryho si vážim) svuj plat investuje do bydleni dceři postavil dum kde v celym podkrovi má obrovskou ložnici o které se Vám ani nesnělo já jsem mu pomáhal takže vim co ho to stálo a teď začiná stavět druhej dum pro druhou dceru spočitejte si asi kolik to muže stát a kolik mu zbyde když jeho plat nedosahuje zdaleka pruměru platu v ČR teď mudrujte... a řešite tu že by ji měl koupit golfa rencka nebo snad superba přemyšlite někdy nadtim co pišete nebo co vlastnite? jestli Vaše ego je založeno na tim co vlastnite za auto tak prosim nemám vyhrad ale pro toho kdo jednou stavěl dum ať už prokohokoliv tak vi že je nereálny vlastnit auto za sto dvěstě tisic nebo mit takovy kde jeden podělanej dil stoji dvojnásobek co u jiné značky taky si přečtěte titulek na kterym jsem založil tuhle diskuzi připadá mi to jako na banán
To je přesně ono... barák za megáč, jí bude na hovno až bude tuhá kvůli ušetřeným 30tkčexcuse.me píše:velice se mi libi jak jste chytři! ten člověk (muj kolega kteryho si vážim) svuj plat investuje do bydleni dceři postavil dum kde v celym podkrovi má obrovskou ložnici o které se Vám ani nesnělo já jsem mu pomáhal takže vim co ho to stálo a teď začiná stavět druhej dum pro druhou dceru spočitejte si asi kolik to muže stát a kolik mu zbyde když jeho plat nedosahuje zdaleka pruměru platu v ČR teď mudrujte... a řešite tu že by ji měl koupit golfa rencka nebo snad superba přemyšlite někdy nadtim co pišete nebo co vlastnite? jestli Vaše ego je založeno na tim co vlastnite za auto tak prosim nemám vyhrad ale pro toho kdo jednou stavěl dum ať už prokohokoliv tak vi že je nereálny vlastnit auto za sto dvěstě tisic nebo mit takovy kde jeden podělanej dil stoji dvojnásobek co u jiné značky taky si přečtěte titulek na kterym jsem založil tuhle diskuzi připadá mi to jako na banán