Octavia II tempomat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Piny viem akékolvek no problem ,ale pošta do č.r.stojí x krát viac ako ich cena a ešte potrebuješ poriadne kliešte ktorými to napinuješ ,takže to cínovanie asi to naj..dream7000 píše:NZ keby si nebol tak daleko by som ti to vyrobil.....ale ako pisem to zvladnes aj sam jeden koniec z jedneho kabliku a druhy z druheho takze vlastne budes mat tie kabliky dva....lebo vo VW nemaju samostatne PINy ale len urobene aj s kablikami...tak musis strihat a letovat
Tak cca po roce problém s domontovaným tempomatem...Občas prej nejde,nebo naopak ma majitel pocit,že se chová opačně,což mam ale pocit,že to není možne... Dnes jsem s autem jel a vše se chovalo normalně...I v RJ elek.rízeni se ukazovali tlačítka v hodnotách,mam podezření spíš na spojkový spínač nebo tak něco... Nebo nenapadá vás něco?Dík.ještě mam jednu... Jel sem ted s OctII co má temp orig z vyroby a na přístrojovce mi svítí kontrolka aktivace temp,ale na tehle octe s domontovanym mi kontrolka nejde... co je potřeba pro její funkčnost u domontáže díky :c) Mira
Hoši a podľa čoho budem vedieť ako mám napinovať a do ktorého konektora GATEWAY-u ten vyrobený káblik?dream7000 píše:do tej steny, tam je konektor modry a do neho napinovať, v protikuse už je kablik od RJ motora privedený, ale nepokračuje ďalej do podvolantovej RJ..to je vlastne ten prepoj čo treba dorobiť
diky, som v tom novy.
Škoda Octavia II 1.9TDI / 77kW
Akosi som mimo teraz, Ja sa chystám namontovať Tempomat na OII r.v. 04/2005, RJ stlpiku riadenia na to mam stavanu, len sa tu písalo o doplnení nejakého kábliku. Tak prečo spomínaš budíky?zx6ninja píše:kabel se nepřipojuje do gateway, ale do konektoru v mezistěně..
pro její funkčnost musíš vyměnit budíky, nejde to aktivovat..
som mimo akosi
Škoda Octavia II 1.9TDI / 77kW