Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Pavel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pavel »

To Zdenda:
Na co jezdíme mi chytrý? :) Nu přeci na zásoby které byly pořízeny v dobách akčních cen :P
Investice do zásob se vyplatí, zvlášT když je pak takové období nepříznivých cen. Na uhlovodíkových zásobách ještě nikdo neschudnul. 8)
soptalbc
Nováček

Příspěvek od soptalbc »

tak dekuji, olej je jiz pryc :-)))
Zdenda
Přispěvovatel

Příspěvek od Zdenda »

no, stejně mi příde, že i v dobách hojnosti jsem snad řepku za rozumnou cenu (+/- 15 Kč / l) v akci neviděl. Akorát tak jednou slunečnici. Jinak samá soja.

Jindřichu, vrať se se svým točeným řepkovým... (wallbash)
VW Passat 1.6 TD, motor CY, r.v. 1987
VW Passat 1.9 TDI, motor AFN, 1996
Ford Mondeo 1.8 TDCI, 2007
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Nojo Jindrich rikal ze je to v pytli mistni zemedelci nakupujou vod polaku levnejs uz lisovanej co nadelas ale soja je taky fajn fakt s ni nemam nejmensi problem :D
Sharan 1.9 TDI 96 kw GOAL
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
Zelenka
Sběrač informací

Příspěvek od Zelenka »

bobyd píše:Nojo Jindrich rikal ze je to v pytli mistni zemedelci nakupujou vod polaku levnejs uz lisovanej co nadelas ale soja je taky fajn fakt s ni nemam nejmensi problem :D
To už jindřich mít olej nebude dlouho jsem sním nemluvil. :roll: :roll: :roll: :roll:
Peugeot partner 1.9 D
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Njn naopsled sem sni mluvil v zari a rikal ze se kdyztak ozve vzhledem ktomu ze se neozval a ani sem nepise je to asi v coudu (LOL) (wallbash)
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
Zdenda
Přispěvovatel

Příspěvek od Zdenda »

a na nás nezbyde, než se strkat v kauflandu s důchodcema a sockama. Jak já tyhle nákupy nenávidim, to je na celým tom fritování suveréně největší vopruz... :(
VW Passat 1.6 TD, motor CY, r.v. 1987
VW Passat 1.9 TDI, motor AFN, 1996
Ford Mondeo 1.8 TDCI, 2007
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Na jednu stranu je to dost náročný to nakupování a neustálé hlídání akčních cen ale vždycky když odjíždím s plným autem a naplňuji svůj nově postavený mezisklad pailva, tak mi to ten pocit vynahradí. A zvlášt když pak beru u pumpy na zimní dořeďování naftu tak ten běžící displej po označením cena mi zatraceně vystraší.-)
alda164
Přispěvovatel

Příspěvek od alda164 »

Já si klidně zaparkuju až vzadu a co když jedu s vozíkem 4x , tak se alespoň projdu , to nemůže uškodit :)
Ford Transit 2.5 DI 51kw
AUDI A4 1.9 TDI 8E 130 HP palivo nafta
Kuba
Přispěvovatel

Příspěvek od Kuba »

Jo, Zdenda má pravdu. Obzvlášť, když už má člověk tu přestavbu celkem vyladěnou, nikde to nesaje vzduch, hezky to přepíná a tak ale furt zůstává ta pitomá manipulace s jednolitrovejma flaškama oleje, furt to kupovat, tahat, otvírat, lejt.... vyhazovat...... a za chvíli zase...... každej špás holt něco stojí, no...... zase si teď vozim zadek nejlevnějc v mý historii (noteeth)
VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
Zelenka
Sběrač informací

Příspěvek od Zelenka »

S litrovkama to řeším jednodoše mám nastřádaní flašky od vody 5l postavím je do řady a otočím do ní lirovku oleje ta tam drží a pěkně odkape do sucha a pak zase a zase až je flaška plná potom šup do nádrže a zase se to opakuje. :D :D :D :D
Peugeot partner 1.9 D
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Absolutni souhlas se Zdendou ten proces nakupovani to je absolutni vopruz
Naposledy upravil(a) bobyd dne 15 pro 2006, 22:45, celkem upraveno 1 x.
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
Josef
Přispěvovatel

Příspěvek od Josef »

Přelejvání je opravdu hrozný. Myslím že nejhorší je otvírání flašek - občas si bodnu tu pásku pod nehet. :x Náhodou jsem se dostal ke zpracování plastů a hned zachránil před sešrotováním pár přepravek od limonád - velikost na víno-litrový flašky. Ještě nějakou pěknou vaničku pod ně a pěkně je tam vyrovnám. Pak než posadím poslední bude první vykapaná. ;) Ještě co s flaškama, recyklátoři které jsem navštívil je nechtějí. Dělají jinej druh.Nevykupuje je někdo? :?
bobyd
Přispěvovatel

Příspěvek od bobyd »

Nevykupuje ale delaj na ne takovy maly lisy ma zalusk si ho poridit :)
OVCE 2.0 TDI 103 kw BKD
Pavel
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel »

Jo kdyby tak vykupovali Ty flašky to by byl vejvar :o Třeba se jednou dočkáme 8)

Jinak jste docela rozmazlený slečinky, zadeček si vozit levně chcete ale přelejvání a nakupování se vám nelíbí. Hibaj otevírat! :)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“