pro administrátory
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pro administrátory
Ahoj mam dotázek ohledně webu.Tenhle web je skvělý,ale má jednu nevýhodu,stává se zněj nepřehledný,když se něco hledá,tak se objevují pořád skoro ta samá témata,jako je ,,jaký kabel mam koupit,... jak mam zprovoznit kabel made in china,jak zapojit budíky na stole,atd....šlo by založit příspěvek např. o výběru kabelu a tam napsat návod podle čeho vybírat,jak zapojit budíky,atd....?něco jako je složka FAQ aby se tu pořád nezakládali stejný témata?Je to jen můj názor,takže samozřejmě to berte jen jako namět.Prosím administrátora at pak vymaže můj příspěvek at tu nezabírá místo.díky
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Re: pro administrátory
adi píše:Ahoj mam dotázek ohledně webu.Tenhle web je skvělý,ale má jednu nevýhodu,stává se zněj nepřehledný,když se něco hledá,tak se objevují pořád skoro ta samá témata,jako je ,,jaký kabel mam koupit,... jak mam zprovoznit kabel made in china,jak zapojit budíky na stole,atd....šlo by založit příspěvek např. o výběru kabelu a tam napsat návod podle čeho vybírat,jak zapojit budíky,atd....?něco jako je složka FAQ aby se tu pořád nezakládali stejný témata?Je to jen můj názor,takže samozřejmě to berte jen jako namět.Prosím administrátora at pak vymaže můj příspěvek at tu nezabírá místo.díky
jses nejak moc aktivni ...... me to treba vyhovuje a nemyslim si ze by tady mel admin zasahovat.....
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč, kdo tu začíná, tak se nedovede orientovat, páč těch informací je moc.
Když se zeptá slušně, tak mu někdo pomůže.
Jinak http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
Když se zeptá slušně, tak mu někdo pomůže.
Jinak http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
-
- Přispěvovatel
nic nemaž, já tu začal před 3 roky,taky jsem v tom měl hokej,a to tu toho bylo podstatně míň,zvykneš si a pak si budeš jen chrochtatadi píše:v poho tak se tu asi moc neorientuju :)tak to nereste a vymazte to diky

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
- Richard-richard
- Sběrač informací
přesně tak...stejně neprolejzáš jen tohle forum... já měl předtím toledo tak jsem byl na seat klubu... tady je všeho chuť...a co nenajdeš jinde tak tady najdeš na 100%....miraspetrowski píše:nic nemaž, já tu začal před 3 roky,taky jsem v tom měl hokej,a to tu toho bylo podstatně míň,zvykneš si a pak si budeš jen chrochtatadi píše:v poho tak se tu asi moc neorientuju :)tak to nereste a vymazte to diky

vw golf III variant 1.9 GTD....