Rano pri ceste mi auto najednou prestalo jet (Toledo 81kW). Predtim se pri prudkem ubrani plynu nekdy ozyvalo takovy nepravidelny jakoby dreni nebo tok vzduchu, tezko rict...
Takze dotaz je - umrelo mi turbo, nebo to muze bejt i neco jinyho? Diky za opdovedi na asi blbej dotaz
Rano pri ceste mi auto najednou prestalo jet (Toledo 81kW). Predtim se pri prudkem ubrani plynu nekdy ozyvalo takovy nepravidelny jakoby dreni nebo tok vzduchu, tezko rict...
Takze dotaz je - umrelo mi turbo, nebo to muze bejt i neco jinyho? Diky za opdovedi na asi blbej dotaz
naprostej souhlas s Váhou. Na dotaz se nedá jentak odpovedet. Ale vzhledem k tomu jak to při tý ranní cestě do práce prestalo jet, to na to turbo vidim. Ono řekněme 30C na oleji a 100tis otaček na turbu.....
jjjarous píše:Bych vam sem hodil fotky, ale nejak se mi nedari je sem nahrat..
neboj zazil je to strasna prdel hlavne kdys si od domova daleko)))))
me praskla konkretne hridel na turbu takze nasledoval vyteceni oleje do vyfuku tim padem brutalni bilej kour. A rachtani v motoru jak se mlatily lopatky o telo turba))))
Mne se regulerne utrhla saci cast od vejfukovy.. Normalne jsem pulku turba vyndal na hadici i s filtrem.. Jakoby tam neco vlitlo a totalne se to rozmlatilo.. Saci vrtulka samozrejme chybela, jeji zbytky jsem nasel v Intercooleru..
jjjarous píše:Bych vam sem hodil fotky, ale nejak se mi nedari je sem nahrat..
neboj zazil je to strasna prdel hlavne kdys si od domova daleko)))))
me praskla konkretne hridel na turbu takze nasledoval vyteceni oleje do vyfuku tim padem brutalni bilej kour. A rachtani v motoru jak se mlatily lopatky o telo turba))))
Vtu chvili sem to auto chtel hodit ze skaly
Nebol ten dym nahodou modro-sedy?Stalo sa mi presne to iste.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU