Tady ty světla mám přesně na octavii a dělaly mi to samé,kamarádovi na Bmw taky.Tam stačí nepatrná výchylka napětí a ony zhasnou a opět se rosvítí. Vyřešil jsem to tím,že jsem vyřadil z provozu tu černou krabičku co to ovláda a napojil jsem to přes relé světel z felicie. A je klid
a nemůže to dělat protočení volnoběžky alternátoru?když se pjede a pak náhle ubere tak se protočí volnoběžka a mění se napěti.vypíná se to když se mění otáčky?nebo ikdyž jedeš ve stálích otáčkách a neubíráš a nepřidáváš?
je to v těch světlech,každý alternátor ma výkyv a ty světla prostě při to výkyvu vypnou a zapnou.Je to odzkoušené,děla to na všech vozech(myslím přímo ten typ světel)
Zapoj to at to svítí po zapnutí klíčku a máš klid, taky jsem nad tim laboroval a nakonec jsem to ovládací relé co k tomu dávaj reklamoval a stejně vyhodil a je klid.
Nebo zkus připojit stálé napájení světel někam dále od baterie. U některých aut to tohle dělá. Je to způsobeno principen fungování řídící jednotky denních světel. Neměří napětí, ale střídavou část napětí, která leze z alternátor. Pokud ti při určitých otáčkách motoru hůře dobíjí, světla se mohou zhasínat.
Jak to tu ctu tak se i nestacim nekdy divit.Ja sem montoval daleko hezci a levnejsi nez mas ty samozrejme s homologaci a byli tam tri draty cerny se pripoji na kostru(-pol) cerveny na plus(+pol) a oranzovy na parkovacky.Po zapnuti klicku to se musi roznut a sviti porad az do doby kdy vypnes klic nebo zapnes parkovacky.Vse ostatni je spatne.V tvom pripade bych to videl na spatnou krabicku s elektronikou a reklamoval bych to
Ke světlům DRL se dodává podobná řídící krabička. Mám je na Ivecu Daily a funguje to celkem bez problému. Jen když nechám nabíječku od mobilu v zapalovači tak se v určitém intervalu samovolně rozsvěcejí i při vypnutém motoru.
Krabičku lze normálně vynechat a použít relé, do diod. světel DRL jde celých 12V. Zrovna nedávno jsem to měřil, poněvadž mi uhnili po 9měs. provozu oba konektory u světel.