motor BXE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
motor BXE
Zdar chlapi,pred tyzdnom klakol sefovi motor v okte II,nevidel som ten motor sef odtiahol auto rovno do servisu ale podla popisu mechanika kluka vybehla predom von a ojnica vyrazila blok.Zaujimave je,ze to je tretie auto,v kt. tymto sposobom zomrel motor a na vsetkych troch v rozsahu
170 000 az 190 000 km.Auta boli kupovane v kratkom case za sebou(ja som este vo firme nepracoval),su to octy II 2007 motor BXE.Neviete o tom ci bola nejaka vadna seria tychto motorov alebo su tak haklive?Ved to nie normalne aby tri motori klakli do 200 000 km,servis robeny pravidelne.
Ak bude foto,tak neskor dodam
170 000 az 190 000 km.Auta boli kupovane v kratkom case za sebou(ja som este vo firme nepracoval),su to octy II 2007 motor BXE.Neviete o tom ci bola nejaka vadna seria tychto motorov alebo su tak haklive?Ved to nie normalne aby tri motori klakli do 200 000 km,servis robeny pravidelne.
Ak bude foto,tak neskor dodam
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
nie nemaju
kazde je v inom kute Slovenska a teda aj servisovane kazde v inom.A aby traja vodici na vlas rovnako dodrbali motori,az prilis vela nahod
Su vo vseobecnosti problemy s tymito motormi?
huml:myslis cez turbo?auto normalne jazdilo do konca,stalo sa to vraj pri predbiehani to posledne,myslis ze pri potradeni sa nieco mohlo stat?
Su vo vseobecnosti problemy s tymito motormi?
huml:myslis cez turbo?auto normalne jazdilo do konca,stalo sa to vraj pri predbiehani to posledne,myslis ze pri potradeni sa nieco mohlo stat?
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
BXE 77 kW TDI 1.9
nam se stalo presne to samo pri 134000 km ,znamej chtel rychleji opustit krizovatku podradil a slapl na to ,prorazenej blok ,,a pri tom auto celkem honil,, a tady v okoli Litovle OLOMOUCKO se to stalo 2 borcum
-
pokornasek.pepan
- Aktivista