Dve turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ty hodnoty bych asi taky nekde nasel,pred 14 lety jsem odesel z drahy a stemahle potvorama mimo jine jsem jezdil ,po ceste plzen zatec a zpet se dolejvalo 40-60 l oleje,nadrz na naftu 3700l
dalsi perla:protoze je dost velky objem chladici kapaliny a fridex se nepouziva,tak masiny ktere zrovna nejezdi se musi protacet aby se udrzoval teply motor a nezamrzlo to/v zime/
dalsi perla:protoze je dost velky objem chladici kapaliny a fridex se nepouziva,tak masiny ktere zrovna nejezdi se musi protacet aby se udrzoval teply motor a nezamrzlo to/v zime/
Cirou nahodou jsi tam asi nepotkal naseho predposledniho premiera? Ze bys ho poradne peroval, ze neuklidil kabinku strojvudce...chiptuning píše:ty hodnoty bych asi taky nekde nasel,pred 14 lety jsem odesel z drahy a stemahle potvorama mimo jine jsem jezdil ,po ceste plzen zatec a zpet se dolejvalo 40-60 l oleje,nadrz na naftu 3700l
ty voe, at zije ekologickej a ekonomickej provozchiptuning píše:ty hodnoty bych asi taky nekde nasel,pred 14 lety jsem odesel z drahy a stemahle potvorama mimo jine jsem jezdil ,po ceste plzen zatec a zpet se dolejvalo 40-60 l oleje,nadrz na naftu 3700l

Luke
OII 1.9 TDI
OII 1.9 TDI
kurva,tak to su riadne údaje... Moj passat by taky motor rozmackol na blato... ale tie spotreby oleja... kamos robil na generalke avraj vzdy do valcov vopchali najmensieho chlapa na dielni,aby poprezeral,ci nie su poskodene 

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Zdravím kolegu,(tedy bývalého)a můžu potvrdit co píšeš,já na tom jezdilchiptuning píše:ty hodnoty bych asi taky nekde nasel,pred 14 lety jsem odesel z drahy a stemahle potvorama mimo jine jsem jezdil ,po ceste plzen zatec a zpet se dolejvalo 40-60 l oleje,nadrz na naftu 3700l
na trase Č.B.-H .DVOŘIŠTĚ a to neustálé dolívání mě docela štvalo.Ted jezdim Č.B.-PLZ., Č.B- JIHL. na el. je to lepší. Ahoj.