tak kní příšel a dal jí dvacet korun pokuty
Na dovolenou do Polska,vaše auto už tam je...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
Asi si v zivote v Polsku nebol. Budes sa divit co za hoväda jazdia na SK a CZ, tam jazdia ukazkovo, ked ides rychlo, sami od seba ti uz vopred uhnu, ziadne nahananie.... Mozno v inej krajine popustia uzdu, ale co viem, boja sa jazdit rychlo kvoli prisnym pokutam, pretoze u nich sa da dohodnut a u nas moc nie. Potom zmenis nazor. S tym Galaxy neverim, je to blbos, ze mu ho vybielili... To je stara mama povedala.... Alebo si to urobil sam na poistovnuRider.23 píše:Jo, že se jen modlej a jezdijou jak totální hovada... Větší kretény než řidiče s polskými SPZ na silnici málo kdy potkám a jelikože jezdím velmi často Pohořelice-Znojmo, kde to je v noci jedna velká pšonská dálnice (nevím, kam všeci jezdijou, asi na lyže do Rakouska), tak se nestačím divit, že plná čára není zeď a dvojitá plná taky ne, že 150 na okreskách normál rychlost, o předjíždění v nepřehledných horizontech a s auty v protisměru ani nemluvě........ A ještě sou největší machři a mistři světa, když se s něma člověk někde potká (ať už v německu v autobazaru nebo v česku v restauraci), prostě pakážA6TDI píše:to je to Polsko tak nebezpečný![]()
a já myslel že se jen modlej ...
....
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
[/quote]
Asi si v zivote v Polsku nebol. Budes sa divit co za hoväda jazdia na SK a CZ, tam jazdia ukazkovo, ked ides rychlo, sami od seba ti uz vopred uhnu, ziadne nahananie.... Mozno v inej krajine popustia uzdu, ale co viem, boja sa jazdit rychlo kvoli prisnym pokutam, pretoze u nich sa da dohodnut a u nas moc nie. Potom zmenis nazor. S tym Galaxy neverim, je to blbos, ze mu ho vybielili... To je stara mama povedala.... Alebo si to urobil sam na poistovnu[/quote]
No však nebyl a ani netvrdím, že jo... A taky sem netvrdil, že hovada jsou výhradně jen oni, vím, že tu jezdí i spousta domácích expertů, silničních závodníků... A dovedu si představit, že doma se tak nechovaj, koneckonců to by nebylo nic nového... Ale jak říkám- jezdím několikrát do týdne na silnici Brno-Pohořelice-Znojmo, kde poláků jezdí opravdu hodně, a tolikrát, co sem se zde dostal do přímého ohrožení havárie s vozidlem s polskou SPZ, to sem nezažil nikde jinde a to najezdím 50-60t km ročně po celé ČR i Evropě! A na tom si trvám, ať si každej myslí co chce... A přes dvojitou plnou už mě auto s českou SPZ nepředjíždělo hodně dlouho a u těch pšonků to je zcela běžné- naposled minulej pátek, když mě u Branišovic, kde je několik houpáků (horizontů) za sebou a dvojitá plná předjel konvoj hned 4 polských aut s rakvema na střeše a samozřejmě ten čtvrtej už to nestíhal bo se na horizontu vynořilo auto v protisměru a koho asi začal vytlačovat ze silnice aby se mohl zařadit zpět??? ano, mě... A takhle je to na této silnici s železnou pravidelností... Neříkám, že se to nemůže stát i s českým řidičem, protože vím, že ano, ale ve 2 ze 3 případů jsou to právě Poláci, aspoň tady na té silnici... Nesoudím je jako lidi, ale jako řidiči sou u mně bezesporu největší hovada (v rámci střední Evropy, jinak dominujou domácí řidiči v Bulharsku- to sem ještě neviděl takej chaos na silnicích, proti nim sou i pšonci andílci) a myslím, že zdaleka nejsem jediný, kdo si to myslí...
Ale věc každého- sto lidí, sto názorů...
Asi si v zivote v Polsku nebol. Budes sa divit co za hoväda jazdia na SK a CZ, tam jazdia ukazkovo, ked ides rychlo, sami od seba ti uz vopred uhnu, ziadne nahananie.... Mozno v inej krajine popustia uzdu, ale co viem, boja sa jazdit rychlo kvoli prisnym pokutam, pretoze u nich sa da dohodnut a u nas moc nie. Potom zmenis nazor. S tym Galaxy neverim, je to blbos, ze mu ho vybielili... To je stara mama povedala.... Alebo si to urobil sam na poistovnu[/quote]
No však nebyl a ani netvrdím, že jo... A taky sem netvrdil, že hovada jsou výhradně jen oni, vím, že tu jezdí i spousta domácích expertů, silničních závodníků... A dovedu si představit, že doma se tak nechovaj, koneckonců to by nebylo nic nového... Ale jak říkám- jezdím několikrát do týdne na silnici Brno-Pohořelice-Znojmo, kde poláků jezdí opravdu hodně, a tolikrát, co sem se zde dostal do přímého ohrožení havárie s vozidlem s polskou SPZ, to sem nezažil nikde jinde a to najezdím 50-60t km ročně po celé ČR i Evropě! A na tom si trvám, ať si každej myslí co chce... A přes dvojitou plnou už mě auto s českou SPZ nepředjíždělo hodně dlouho a u těch pšonků to je zcela běžné- naposled minulej pátek, když mě u Branišovic, kde je několik houpáků (horizontů) za sebou a dvojitá plná předjel konvoj hned 4 polských aut s rakvema na střeše a samozřejmě ten čtvrtej už to nestíhal bo se na horizontu vynořilo auto v protisměru a koho asi začal vytlačovat ze silnice aby se mohl zařadit zpět??? ano, mě... A takhle je to na této silnici s železnou pravidelností... Neříkám, že se to nemůže stát i s českým řidičem, protože vím, že ano, ale ve 2 ze 3 případů jsou to právě Poláci, aspoň tady na té silnici... Nesoudím je jako lidi, ale jako řidiči sou u mně bezesporu největší hovada (v rámci střední Evropy, jinak dominujou domácí řidiči v Bulharsku- to sem ještě neviděl takej chaos na silnicích, proti nim sou i pšonci andílci) a myslím, že zdaleka nejsem jediný, kdo si to myslí...
Ale věc každého- sto lidí, sto názorů...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Mam taky jen spatny zkusenosti z Polakama jako ridicama....popsal bych to jako HOVADA....ale nevim jak jezdi u nich.....nekde jsem cetl, ze museli hodne zprisnit zakony, protoze bylo moc smrtaku. A to neni jen z CR....samozrejme u nas je taky hodne sebevrahu, ale co jsem videl provadet je....no rozum stal 

-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
u nich to jsou totiž pěkný palety za rychlost, v čechách si myslej že už jsou na západě, tak ho mydlej jako o život,asi jako když češi poprvý vyjeli do SRN a mohli v poho na dálnici 160 km/h bez trestně letět u slováků je to dost přísný a neukecáš ani cent,spíš ti ještě přiložej asi co jsou v EU pocit méněcennostiVici píše:Ono to bude asi podobné jako na slovensku - tam se mi jezdí líp než u nás - v pohodě a bez problémů. Ale jak slováci přejedou hranice k nám, asi jim jebne v kuli a je zle.......
samozřejmě ne všichni, ale prostě někteří tady začnou závodit..
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
No to mas pravdu, u nas to zacina byt prisne ako v Rakusku. Mozno su poliaci hovada mimo svoju zemi, lebo tam tiez maju bodovy systemmiraspetrowski píše:u nich to jsou totiž pěkný palety za rychlost, v čechách si myslej že už jsou na západě, tak ho mydlej jako o život,asi jako když češi poprvý vyjeli do SRN a mohli v poho na dálnici 160 km/h bez trestně letět u slováků je to dost přísný a neukecáš ani cent,spíš ti ještě přiložej asi co jsou v EU pocit méněcennostiVici píše:Ono to bude asi podobné jako na slovensku - tam se mi jezdí líp než u nás - v pohodě a bez problémů. Ale jak slováci přejedou hranice k nám, asi jim jebne v kuli a je zle.......
samozřejmě ne všichni, ale prostě někteří tady začnou závodit..
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Nehádám se, nevyvracím ti tvojí zkušenost.Rider.23 píše:... Ale jak říkám- jezdím několikrát do týdne na silnici Brno-Pohořelice-Znojmo, kde poláků jezdí opravdu hodně, a tolikrát, co sem se zde dostal do přímého ohrožení havárie s vozidlem s polskou SPZ, to sem nezažil nikde jinde a to najezdím 50-60t km ročně po celé ČR i Evropě! A na tom si trvám, ať si každej myslí co chce...
Já jsem z Krkonoš, Poláků tu jezdí hodně. Taky Němců a Holanďanů.
Víš je to jedno, všichni jedou v podstatě stejně. Pomalu.
Za mých pár zim a pár stovek tisíc kilometrů jsem fakt neměl jediný problém s autem s polskou značkou.
Obecně mě sice moc aut nepředjíždí, rozhodně minimum v noci a v zimě. To jsem spíše rozmrzelejší já, když musím ty kolony pomalu jedoucích turistů přeskakovat já.
Jó kdysi, když byly ještě staré značky, tak potkat frajera z HK, tak bylo jediné pravidlo - předjet za každou cenu a mít ho raději za sebou než před sebou.
Praha? Kapitola sama o sobě. Většinou normální řidiči, kteří byli zvyklí na jiný šrumec.
Nic agresivního, jen adaptace na silný provoz, který na vesnicích doteď nikdy nebyl. Strejdové jen koukali, jak se dá z křižovatky zmizet za tři vteřiny, když oni to umí za raketových patnáct.
Proto ty báchorky o agresivních hovadech z Prahy, kteří vám nedají přednost, když jste těsně - hovno, dobrých sto metrů - před křižovatkou.
Dneska všichni ti S a A jezdí většinou podle předpisů a dokáží i kolem půlnoci jet v obci neskutečně otravných 45-50 km/hod.
Cizinci dokáži nandávat řetězi v tom nejblbějším úseku silnice tak, že zablokují celý provoz, o dvacet metrů dál vzdálené parkoviště ignorují.
Dokáží zastavit vprostřed křižovatky a civět do navigace, dokáži šlápnout na brzdu v okamžiku kdy dáte blinkr k předjetí.
Dokáží neskutečné psí kusy, ale když vidím cizince, tak s tímhle prostě počítám, oni to tady neznají a vůbec mě to nesere.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Tak podobný názor bych napsal před otevřením druhý části D11 (Poděbrady - Hr. Králové). Hlavně v pátek večer to na staré 611tce bylo hodně o zdraví. Celkově 80% všech čuňat mělo SPZ začínající PL, pak asi 10% DE (Němec řítící se směr Wroclaw v 15 starý kářeRider.23 píše: ... Ale jak říkám- jezdím několikrát do týdne na silnici Brno-Pohořelice-Znojmo, kde poláků jezdí opravdu hodně, a tolikrát, co sem se zde dostal do přímého ohrožení havárie s vozidlem s polskou SPZ, to sem nezažil nikde jinde ...
Po otevření dálnice na podzim 2006 už je klid, ze sebevrahů z PL už jsou jen běžní "závodníci".
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,