tak na druhou stranu propálený píst nebude mít takový odporbobo píše:váha píše:těma změnama myslej třeba propálený písty?
![]()
ještě jsem nezkoušel jezdit na 3 
Moderátoři: šulda, Moderátoři

pěkný počteníčkoplíšek píše:todle mě taky pobavilo, ta sleva 50 %http://www.slevycz.cz/cz/deal/chiptunin ... ?ref=10012
Nedivim se, jezdi i ze Slovenska a Nemeckapentadius píše:čipnout auto z Beskyd až do Chomutova a vůbec toho nelituji.
Nehodlam se jich nijak zastavat, nicmene promin, ale Ty asi anglicky moc nevalis co? Jde o to, ze ECU je opravdu zkratka Engine Central Unit a ve volnem prekladu to znamena hlavni jednotka motoru ... takze volne prelozeno ridici. Podle me ECU je lepsi zkratka nezli RJ, protoze ridicich jednotek je v novodobych autech na kila.FandaTDI píše:Engine central unit - to ti po nastartovani asi zacnou kmitat misto pistu zamky na dverich
sedne si tak maximálně spojka nebo brzdyTK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.

Já si myslím, že by nám ty kluci z ABC nelhali. Těm švábům v ŘJ to trochu trvá než si zvyknou na tu jejich úpravu.Golf-GT píše:sedne si tak maximálně spojka nebo brzdyTK píše:Všichni tady nadáváte na ABC. To jsou super služby. Mamka nakupuje v marketu. Táťka si nachá poladit auto. Po 1500km si to sedne a pak to jede jako kráva. Tomu říkám služby a krásně strávené odpoledne. Co si přát víc.
... a vyhravasVici píše:sázím 5 piv na "CONTROL"
... myslim, že ani s tim, co z ní uměli "vyždímat" lidi jako Shakespeare, ap. tomu tak neni ... a jeden profesor angličtiny, se kterym jsme tam byli na cideru(na západ od Londýna), mi řikal, že sice mam trochu problém se vymáčknout, ale když už dam něco do kupy, tak mam někdy [prnansiejšnlakloklz], volně přeloženo slova neoddělující meloucí hubu línou zřetelně vyslovovat To musela být dobrá blbka ... vždycky si vzpomenu na pana Wericha, který říkal: "představte si červeňoučké kulaťoučké jablíčko, to máte chuť se do něj okamžitě zakousnout. A co řekne cizinec? Malé červené kulaté jabko."FandaTDI píše:...mi tvrdila, že britská angličtina...