OCT 1 TDI PD VS FABIA RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OCT 1 TDI PD VS FABIA RS
ČAU KLUCI CHCI SE ZEPTAT, MAM O1 TDI PD CHIP 120 KW.
KAMOS MA FABII RS CHIP CCA 120 KW TAK SE CHCI ZEPTAT JAK JE MOZNY ZE MI UJEDE JAKO KDYBY TO BYL LEON ARL KDYZ V TY FABCE JE HORSI TURBO NEZ MAM JA V OCT?????? FAKT TO NECHAPU JESTLI HRAJE HODNE VELKOU ROLI ZE JE TO O NEJAKEJCH 150 KILO LECHCI ??? DEKUJI ZA ODPOVED
KAMOS MA FABII RS CHIP CCA 120 KW TAK SE CHCI ZEPTAT JAK JE MOZNY ZE MI UJEDE JAKO KDYBY TO BYL LEON ARL KDYZ V TY FABCE JE HORSI TURBO NEZ MAM JA V OCT?????? FAKT TO NECHAPU JESTLI HRAJE HODNE VELKOU ROLI ZE JE TO O NEJAKEJCH 150 KILO LECHCI ??? DEKUJI ZA ODPOVED
co to v tý octě je za motor? taky 96kW?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Hodně záleží na chipu. Já měl na své O1 81 kW chip od Cimba a teď tam mám od Dieselpoweru. Nechtěl jsem žádnou divočárnu páč mám najeto 220tis. km a auto teď jede úplně jinak. Jede proti chipu od Cimba dýl ve vyšších otáčkách. Porovnej kdo dělal na obou autech chip.Boader píše:Takze rikate ze to je jen o vaze tech aut ??? ale zase co sem cetl tak fabia ma turbo kkk a to tlaci max 1.5 bar a to moje tlaci 1.6 to uz asi neni takovej rozdil co ?????? dekuji
- Champion
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
presne tak zalezi od chipu aky ma priebeh . Ja nakladam len s chipom (motor ATD 74KW) 110kw ARL seriove bez problemou..
Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech