P: zbytky toledo 1M-klíče,madla,šrouby,řetězy,světýlka,...

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
šwejk
Nováček
Odpovědi: 0

P: zbytky toledo 1M-klíče,madla,šrouby,řetězy,světýlka,...

Příspěvek od šwejk »

Tak se konečně naskýtá trošku více času, tak konečně proběhne likvidace zbytků... Už jsem to sem dával jednou, ale něják jsem časově nezvládl vyhovět tim, co měli zájem :angel:

Madlo s krytem k tapecům ... 250 Kč
Kryt k madlu tapeců ... 100 kč
1x světýlko do tapeců ... 150Kč/ks
Ovladač el. okénka - spolujezdec ... 200Kč
2x Ovladač el. okénka - zadní dveře ... 1x 150kč a druhý 100Kč (vypadlé "sklíčko" - prostě to co svítí)
Palivový filtr pro ALH ... 200 Kč
Sada originálních šroubů (20ks) - potřebují trochu očistit, ale jinak jsou v poho ... 200 Kč
Směrová páčka ... 150 kč
Stropní nekompletní světlo (spíše na náhradní dílky - je nekompletní a u sklíčka je ulomená jedna pacička) ... 50 kč
Lampička nad zadní dveře (bez sklíčka) ... 50 Kč
Trubka k EGR ventilu z ALH (150tis km) ... 400 Kč

Sněhové řetězy na klasický rozměr pneu (195/65R15, .... ) ... 500 Kč

Nebo všechno najednou za 1900 Kč - pevná!

O cenách se dá rozumně dohodnout.
Osobní převzetí Benešov, Čestlice. Poštou můžu poslat (počítejte uvedené ceny + poštovné)!

svejnoha.honza@seznam.cz
731 767 413
SZ nebo FB ;)

MÁM POUZE TO, CO JE UVEDENO! NIC VÍC - NIC MÍŇ!!!
Obrázek

Normální klíč (origo - HELLA) s dálkou - 433MHz 5FA 007 680 - 2tlačítka "lock unlock" (ošoupanej, PLNĚ FUNKČNÍ - když jsem auto kupoval, byla měněná baterka, pak jsem jezdil s vystřelovákem :) ) - 1800 Kč
Vystřelovák s dálkou - zvenku popisek není, ale bude to podle origa taky 433MHz - 3tlačítka "lock, unlock a kufr" (nechával jsem si dělat, když jsem koupil auto - takže jetej 2 roky - můžu doložit paragónem) - bez viditelného poštození - chybí jen logo, který se mi odlouplo - 2400 Kč

OBA KLÍČE ZA 3200Kč!!!!!
Obrázek

Pokud si vemete všechno co nabízím najednou, tak vám to nechám za 4400Kč!!!!
Obrázek
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“