Jakože powerbox

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Golf-GT
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Golf-GT »

milda píše:aukro 250kč
tak za 250 bych to chtěl vidět rozdělaný, jestli není zázračná krabička prázdná (LOL)
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
milda
Sběrač informací

Příspěvek od milda »

Pár příspěvku zpět jsem psal,že je tam 510 ohmů.Než jsem to koupil,tak jsem napsal těm,kteří to koupily a zeptal jsem se na zkušenosti.V krabičce je odpor,ale počítal jsem s tím.Mám to namontovaný a jde to pěkně za plynem :P a kdyžtak si to vypnu.
Alhambra II 85kw+hopa
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

jde udelat neco takovyho i na PD? jakej odpor je nejlepsi?
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Jakej je nejlepší? Žádnej.
teabe
Přispěvovatel

Příspěvek od teabe »

Na PDčku to jde taky. Odpojíš čidlo teploty nafty a na konektor dáš odpor cca 150 ohmů.. Ale chip je chip (hm)
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

teabe píše:Na PDčku to jde taky. Odpojíš čidlo teploty nafty a na konektor dáš odpor cca 150 ohmů.. Ale chip je chip (hm)
ale na pd to není nijak znát oproti rotačce :D
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Manhaus
Přispěvovatel

Příspěvek od Manhaus »

Ti co jsou schopní nacpat si do auta takový balast jsou pro mě zprominutím blbečci.. když jsem sociál tak auto nechám v sérii. a když nejsem sociál a chci výkon tak kvalitní chip, a ne tam rvat odpory proboha... Takový člověk si svého auta vůbec neváží...
VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

Manhaus píše:Ti co jsou schopní nacpat si do auta takový balast jsou pro mě zprominutím blbečci.. když jsem sociál tak auto nechám v sérii. a když nejsem sociál a chci výkon tak kvalitní chip, a ne tam rvat odpory proboha... Takový člověk si svého auta vůbec neváží...
tak na druhou stranu když si člověk auta váží tak s ním jezdí pomalu a nepotřebuje vysoký výkon, tudíž nezvyšuje, taky tý životnosti nepřidá
Manhaus
Přispěvovatel

Příspěvek od Manhaus »

Na motoru jsou značné rezervy co se týče výkonu. Proto, pokud se upravuje hlavou a ne odporem za 50 haleru + se k tomu autu musi clovek chovat s rozumem tak nevidim duvod na snizeni zivotnosti...
VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Golf-GT píše:tak na druhou stranu když si člověk auta váží tak s ním jezdí pomalu a nepotřebuje vysoký výkon, tudíž nezvyšuje, taky tý životnosti nepřidá
Jak pise Manhaus. Jeste dodam, ze na seriovce prase udela motor drive, nezli uvedomely ridic, ktery svedomite servisuje, zahriva a dochlazuje.

Uprimne receno, k tomuto tematu "Jakoze powerbox" mam jedinou odpoved: "Jakoze nahovno" ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Manhaus
Přispěvovatel

Příspěvek od Manhaus »

Ještě doplním- Jakože nahovno, jakože pro sociály...
milda
Sběrač informací

Příspěvek od milda »

To je jen tvůj názor.Myslím si,že je rozdíl už v ceně!!Chip od dp cca 7tis,pb 250kč.Používám jen občas,dochlazuji,kvalitní olej a všechno drží.To ani nevím,kolik mám najeto.Dneska jsem si nechal udělat diagnostiku vstřikov. dávky normál 4,4mg,po zapnutí 1,6(???),při max. plynu to bylo 38mg a 40mg.Tak by mě zajímalo,jak je to možné,když to auto jede uplně jinak????Já jsem pro,když se s tím slušně zachazí.
Alhambra II 85kw+hopa
Manhaus
Přispěvovatel

Příspěvek od Manhaus »

každému co jeho jest. a když už teda k*urvu za 250 korun tak to te jeste natahnou, pac odpor co v tom je vyjde na 50 haleru. Ale jak rikam kazdy at si do toho auta da co chce, ale at se pak nedivi ;-)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

milda píše:...
Myslim, ze jde jezdit i na sjetych gumach a bez osvetleni (prece potrebujes videt Ty je, co je Ti po nich, mno ne? ;))
Ver mi, ze jsem bohuzel PB mel a vim, co to "umi". Takze z pozice zasveceneho sdeluji "dekuji, nechci".

Mimochodem takovy dotaz: jak ho aktivujes? Za jizdy?

Kvalitni chip od 7tis. VS powerbox a nasledne opravy vznikle v souvilosti s vyssim EGT a nespalenou naftou?

PRICELESS (hm)

... komu neni rady, tomu neni pomoci (wallbash)

Pozn.: Chtel jsem hodit jeden z mych dalsich primeru, ktere by udelaly minimalne TDIfunovi radost a daly duvod ke komentari ale vramci zachovani urovne jsem si to preventivne odpustil :D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
milda
Sběrač informací

Příspěvek od milda »

ano za jizdy.Nespálená nafta=černý kouř,že?Už jsem viděl hodně čiplych aut a měly řádně začouzený zadky.Bohužel je to divný,ale čoudí mi to jako serie.Už se svezlo více lidí a taky se divily :-).Kámoš má čiplý frs od cimbu a když mu dá,tak si řádně počoudí.Za 7tis je to i s měřením na válcích?Nejsem elektrikář,tak jsem mu 250 dal.Kolik máš max dávku vstřikovaného paliva po čipu?Já s pb 40mg.
Alhambra II 85kw+hopa
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“