Sportage- nejde rozchodit! POMOC

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Honza M
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Sportage- nejde rozchodit! POMOC

Příspěvek od Honza M »

Ahoj,už jsem zoufalý. Přijela ke mě Kia Sportage 2.0TD r.v.97 na výměnu těsnění pod hlavou. Nakonec byla hlava praskla na třech místech. Hlava se nechala zavařit,gufera apod.. Ted nechce moc chytit,naskočí, volnoběh někdy drží,někdy ne. Jakmile chci přidat do otáček,tak se motor rozkymácí do stran a nakonec vydá zvuk jako když není nafta. Myslel jsem že si někde přisává falešnej,dal jsem filtr apod., nakonec jsem napojil čerpadlo přímo do kanystru a problém je pořád..... (wallbash) (wallbash) (wallbash) .
omega001
Přispěvovatel

Příspěvek od omega001 »

hlava byla dole,zmer kompres, budes chytrejsi
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Mám podezření na vstřiky,uvidím..
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Tak už šlape, museli se udělat vstřiky a celý nový přívod od nádrže. Pouze je ještě problém, za studena chytá krásně, ale za tepla nechce chytit...poradí někdo?
BoB12
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od BoB12 »

Honza M píše:Tak už šlape, museli se udělat vstřiky a celý nový přívod od nádrže. Pouze je ještě problém, za studena chytá krásně, ale za tepla nechce chytit...poradí někdo?
Řeším uplně stejný problém na tomto autě,ale mě navíc svíti check motoru a diagnostika v podstatě žádné chyby nehlásí. Mám už podezření na vstřikovací čerpadlo (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Kia“