odpojování turba

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Zippy101
Nováček
Odpovědi: 0

odpojování turba

Příspěvek od Zippy101 »

zdravím všechny....moc prosím místní profíky o pomoc

golfíka sem si nechal asi před měsícem načipovat a dosud všechno dobrý, dnes jsem jel dlouhou trasu přes celou republiku a plně naloženej a celou cestu se mi odpojovalo turbo, při delším podržení plynu motor přestal táhnout a pomohlo jen opětovné nastartování, navíc nevím jestli je to špatnou naftou ale starej zetor je bez emisí oproti tomu co mi dnes šlo z výfuku, kámoš co jel za mnou říkal že to hrozně smrdělo vlhkem...chyby jsem žádné vagem nenačetl, vše bez chyb, při testu akčních členů ventil n75 normálně cvakal...prosím o pomoc zda se někdo s tímhle nesetkal, představa že takhle pojedu i za týden domů mě děsí

zde ještě přikládám jak sem před pár dny nalogoval váhu vzduchu a turbo po načipování, prosím jestli by se na to někdo podíval

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/76470/LOG-23_6-003-011-015.CSV_44.45KB.html
jinak ještě pro upřesnění mám v golfu motor ALE a čipoval v Mostě p. Prošek na ??kW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

poud jezdíš během roku sám nenaložený a čip ti vyhovuje

tak se stím plně naložený nauč jezdit a pod plynem do dlouho netoš a těsně před nouzákem přeřad,

pokud to chceš mít doonalé běž za proškem ;)
Zippy101
Nováček

Příspěvek od Zippy101 »

tak to vypadá že problém jsem odhalil...dnes sem se vrtal v motoru a zjistil sem že mám prasklou hadici od intercooleru před egr ventilem a utíká tamtudy tlak...hadici dám novou až jí seženu a doufám že to bude dobrý
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“