kostriace body Octavia l 1,9TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Dushky888
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

kostriace body Octavia l 1,9TDI

Příspěvek od Dushky888 »

Zdarec pani!
Vie mi niekto poradit, resp. poslat obrazky, kde vsade ma O l kostriace body? O tych pod baterkov viem, ale urcite este nejake su.
Ide o to, ze uz cca. 3 tyzdne mi pocas jazdy na sekundu vypne radio a zasa sa zapne, niekedy mi pocas jazdy blikne na 0,5 sekundy kontrolka rucnej brzdy a ozve sa 3x pipnutie z palubovky, vecer pri zapnutych svetlach mi svetla pri zapnuti smerovky viditelne bliknu, pri jazde so zapnutymi dennymi LED svetlami ked bliknem na niekoho dialkovymi, tak trosku sekne s rucickou rychlomeru a vypne na sekundu radio, pri nastartovanom motore a otvorenych dverach vidno na stropnom svetle blikanie. Nerobi to v jednom kuse, niekedy 5-10x za den, niekedy 3 dni nic.
Kable na poistkach na baterke su precistene a v poriadku, alternator je skontrolovany a vymeneny. Dufam ze je to len nejakou zlou kostrou, ine ma uz nic nenepada. Mozno este elektricka cast spinacky, ale to som si nie velmi isty.
Som vam vdacny za akykolvek tip a napad.

Dushky
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

kostření přístrojů a rádia je nad nohama řidiče
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Dushky888
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dushky888 »

Zda sa, ze problem sa mi podarilo vyriesit este jednym prekostrenim karoserie priamo z baterky. Dakujem za radu!
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“