Nebo takhle, nechtěl jsme tu otravovat s všeobecným problémem,ale když už, tak se zeptám:
Začalo to vše padáním ddo nouzáku právě při předjíždění, jak jsme psal výše.
Tak jsme to napíchli a jeli projet, při prvním měření (3.kvalt,z 1500ot/min na 3500ot/min) do průměrného kopečka) to padlo při 3200ot/min. a řekl mi, že by to mohl být ventil, pač není omezen plnící tlak a turbo dává 2.8 - necelé 3 atm. tlaku. Pak jsme po chvíli zastavil a kámoš si tam něco ověřoval na VAGu, vypojili jsme N75, že to zkusíme bez něj, tak jsme jel a říkal, že to zase vypadá, že to nemá vliv, že zkusíme ještě jedno měření, ale bohužel se vypnul PC. Tak že to aspoň projede a uvidí. Tak si za to vlezl,padlo to ještě asi 2x a pak jsme jezdili asi půl hodiny jak blázni, točili a nic, nepadlo vubec, jezdilo to jak blázen.
Tak jsme pak asi po týdnu zkoušeli další měření, mezitím mi to tam padlo skoro každý den. No měřili jsme celkem 3x a stále byl vysoký tlak a házelo to stále buď N75 neboli něco s tlakem, jakože buď někde uchází a nebo turbo ucpaný. A furt to dávalo vysoký tlak.
Tak jsem si půjčil N75 jinde (od této doby žádné měření) namontoval, jezdil asi 2 dny a změna žádná. Tak jsem si půjčil i čidlo tlaku, že prý by to taky mohlo blbnout, zase žádná změna, ba naopak to padalo s touto kombinací při nižších otáčkách. Tak jsme tam zase dal svůj ventil a s tím to padá občas. Zase tam vrátím ještě to své čidlo a uvidím.
Tak jsme si řekl, že když nepomohlo ani jedno, že to bude jedině už tím turbem, proto tu hledám někoho, kdo se v tom opravdu vyzná. Pač já už nevím a garážníkům co montují kus za kus to dát nechci, zas přes celou republiku je taky na prd:( Proto jsme doufal, že by mi poradil někdo tady

.
Tolko mé vysvětlení. Budu rád za každou informaci. Díky.