meban 1,5 dci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
snimac tam je, tedy uz rysky na novym remenu, napovi, taky jsem dela po jedno co jsi myslel ze je jedno jak bude cerpadlo, teda normalni to je, ale ne u tohoto vozu. jinak, jestli nekdo menil spojku a rval to pres tenhle otvor, tak to moc nechapu, spise ucen, protoze se dostat na ten sroub a pak to zaaretovat, je nekdy na kafe. ale vse je mozne, lidi jsou ruzni a mnohdy neuvazujou. dalsi vec je, ze ram mohl narvat doma delany kolik s jinym zavitem.
-
slovacek.milos
- Aktivista
¨¨dav55 píše:snimac tam je, tedy uz rysky na novym remenu, napovi, taky jsem dela po jedno co jsi myslel ze je jedno jak bude cerpadlo, teda normalni to je, ale ne u tohoto vozu. jinak, jestli nekdo menil spojku a rval to pres tenhle otvor, tak to moc nechapu, spise ucen, protoze se dostat na ten sroub a pak to zaaretovat, je nekdy na kafe. ale vse je mozne, lidi jsou ruzni a mnohdy neuvazujou. dalsi vec je, ze ram mohl narvat doma delany kolik s jinym zavitem.
nee spojku řemenici na klice svouhmotu
-
slovacek.milos
- Aktivista
to právě myslím je tam utahování na momenty nebo 2O nm a pak 12O stupnů, a prostě to někdo vme pákou jak kráva a zarve šroub do klikydav55 píše:aha, jsem to spatne pochopil, ale i tak, pokud to jde na pripravky nedotahuji, prote mam obavu, ze by to nemusely vydrzet.
tím se přípravek vyhne, nebo nevím, tková dedukce nápad, přípravky beru z kelly vlastní nemám
-
slovacek.milos
- Aktivista
slovacek.milos píše:taky si preju az to slozim tak at to nezere litr oleje na tisic a nehuli. at ti to dobre dopadne.dav55 píše:ted je to stejne jedno, kdo to udelal se nedozvis, alespon vzdy kdyz se ptam zakaznika co a jak tak se nikdo neprizna[/quote
hlavně že to dobře doopadlo zítra to poskládám snad to drapne a pojede
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
at dá nůždav55 píše:to bavi, dokud ti majtel neda nuz na krk a mysli si, ze opravovat auta je jako srat vejce do hnizda.
to tak musíš brát s každým nevyjdeš, já už stál před soudem nebo na mě benga poslali,
si vem že praktický lékař má 2O.OOO pacientů a všichni zemřou ani jeden nemá šanci přežít potká je smrt
no a přesně tak kdybys ses posral skončí všechny auta ve šrotě na místo umrtního listu
akorát doklad o likvidaci miloš
slovacek.milos píše:jo to mi sedí 18 cm, je mizi ryskama a čárama na řemenu, kolík už je v pohodě byl problém se závitem v blokubepa píše:kolík je osazenej ,ale ted nevím jakej ma pruměr nejsem v praci,jinak pozor musí ti sedět čerpadlo proti vačce na značkách řemenu je na něm snímač vačky
už se v tom asi někdo hrabal, dívný bylo že jsem nemohl povolit tuzáslepku
fakt jak když povoluješ šroub na hlavě,
bepa prosímt ty děláš renckydíkmiloš
JJ dělám rencky jistej přísun práce
Originál kolík na kliku se ohne jak malina při utahovaní kliky kolega to ma za sebou.Když natočíš zavit do konce přípravku myslim že porušeni zavitu neni možne
-
slovacek.milos
- Aktivista
řekl jsi to hezky jistej přísun práce,
problém je ale v tom že nové díly jsou pro ty moje spoluobčany nemyslitelně drahé a ty z vrakecu nemají dlouhého trvání,
když někomu řeknu větší pálku za díl třeba servo tak auto stojí a ččasem ho majitel odtáhne k lepšímu odpborníkovi který je levnější ve finále zaplatí ale ještě víc,
tam majitel vykrvácí a zas jde bečet ke mně, že už nemá, asi je ve mně nějaká chyba
miloš
problém je ale v tom že nové díly jsou pro ty moje spoluobčany nemyslitelně drahé a ty z vrakecu nemají dlouhého trvání,
když někomu řeknu větší pálku za díl třeba servo tak auto stojí a ččasem ho majitel odtáhne k lepšímu odpborníkovi který je levnější ve finále zaplatí ale ještě víc,
tam majitel vykrvácí a zas jde bečet ke mně, že už nemá, asi je ve mně nějaká chyba
-
slovacek.milos
- Aktivista