meban 1,5 dci

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dav55
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dav55 »

snimac tam je, tedy uz rysky na novym remenu, napovi, taky jsem dela po jedno co jsi myslel ze je jedno jak bude cerpadlo, teda normalni to je, ale ne u tohoto vozu. jinak, jestli nekdo menil spojku a rval to pres tenhle otvor, tak to moc nechapu, spise ucen, protoze se dostat na ten sroub a pak to zaaretovat, je nekdy na kafe. ale vse je mozne, lidi jsou ruzni a mnohdy neuvazujou. dalsi vec je, ze ram mohl narvat doma delany kolik s jinym zavitem.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

dav55 píše:snimac tam je, tedy uz rysky na novym remenu, napovi, taky jsem dela po jedno co jsi myslel ze je jedno jak bude cerpadlo, teda normalni to je, ale ne u tohoto vozu. jinak, jestli nekdo menil spojku a rval to pres tenhle otvor, tak to moc nechapu, spise ucen, protoze se dostat na ten sroub a pak to zaaretovat, je nekdy na kafe. ale vse je mozne, lidi jsou ruzni a mnohdy neuvazujou. dalsi vec je, ze ram mohl narvat doma delany kolik s jinym zavitem.
¨¨

nee spojku řemenici na klice svouhmotu
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

aha, jsem to spatne pochopil, ale i tak, pokud to jde na pripravky nedotahuji, prote mam obavu, ze by to nemusely vydrzet.
slovacek.milos
Aktivista

dav55 píše:aha, jsem to spatne pochopil, ale i tak, pokud to jde na pripravky nedotahuji, prote mam obavu, ze by to nemusely vydrzet.
to právě myslím je tam utahování na momenty nebo 2O nm a pak 12O stupnů, a prostě to někdo vme pákou jak kráva a zarve šroub do kliky

tím se přípravek vyhne, nebo nevím, tková dedukce nápad, přípravky beru z kelly vlastní nemám ;)
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

ted je to stejne jedno, kdo to udelal se nedozvis, alespon vzdy kdyz se ptam zakaznika co a jak tak se nikdo neprizna
slovacek.milos
Aktivista

[quote="dav55"]ted je to stejne jedno, kdo to udelal se nedozvis, alespon vzdy kdyz se ptam zakaznika co a jak tak se nikdo neprizna[/quote

hlavně že to dobře doopadlo zítra to poskládám snad to drapne a pojede ;)
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

slovacek.milos píše:
dav55 píše:ted je to stejne jedno, kdo to udelal se nedozvis, alespon vzdy kdyz se ptam zakaznika co a jak tak se nikdo neprizna[/quote

hlavně že to dobře doopadlo zítra to poskládám snad to drapne a pojede ;)
taky si preju az to slozim tak at to nezere litr oleje na tisic a nehuli. at ti to dobre dopadne.
slovacek.milos
Aktivista

dav to musí bavit :)
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

to bavi, dokud ti majtel neda nuz na krk a mysli si, ze opravovat auta je jako srat vejce do hnizda.
slovacek.milos
Aktivista

dav55 píše:to bavi, dokud ti majtel neda nuz na krk a mysli si, ze opravovat auta je jako srat vejce do hnizda.
at dá nůž
to tak musíš brát s každým nevyjdeš, já už stál před soudem nebo na mě benga poslali,

si vem že praktický lékař má 2O.OOO pacientů a všichni zemřou ani jeden nemá šanci přežít potká je smrt

no a přesně tak kdybys ses posral skončí všechny auta ve šrotě na místo umrtního listu

akorát doklad o likvidaci miloš
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

slovacek.milos píše:
bepa píše:kolík je osazenej ,ale ted nevím jakej ma pruměr nejsem v praci,jinak pozor musí ti sedět čerpadlo proti vačce na značkách řemenu je na něm snímač vačky
jo to mi sedí 18 cm, je mizi ryskama a čárama na řemenu, kolík už je v pohodě byl problém se závitem v bloku

už se v tom asi někdo hrabal, dívný bylo že jsem nemohl povolit tuzáslepku
fakt jak když povoluješ šroub na hlavě,

bepa prosímt ty děláš rencky :? díkmiloš

JJ dělám rencky jistej přísun práce :D
Originál kolík na kliku se ohne jak malina při utahovaní kliky kolega to ma za sebou.Když natočíš zavit do konce přípravku myslim že porušeni zavitu neni možne
slovacek.milos
Aktivista

řekl jsi to hezky jistej přísun práce,

problém je ale v tom že nové díly jsou pro ty moje spoluobčany nemyslitelně drahé a ty z vrakecu nemají dlouhého trvání,

když někomu řeknu větší pálku za díl třeba servo tak auto stojí a ččasem ho majitel odtáhne k lepšímu odpborníkovi který je levnější ve finále zaplatí ale ještě víc,

tam majitel vykrvácí a zas jde bečet ke mně, že už nemá, asi je ve mně nějaká chyba ;) miloš
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

dobri holubi se vzdycky vraceji.
slovacek.milos
Aktivista

dav55 píše:dobri holubi se vzdycky vraceji.
dobří jo ale oškubaní ;)
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

oto jsou vernejsi.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“