upravoval jsem-snižoval startovací dávku dal jsem test uložit vše ok. Odpojím vag chcípnu -nastartuju pak mrknu na vag a tam zase původní hodnota. Čím to a je stejná startovací a volnoběžná dávka ???? Nebo se dá nastavit dávka na volnoběh v jiném kanále ???
pašák 1.9 TDi 172 kobylek... skoro vše už vyměněno...
daval si login? jinak volnoběžna davka je kanal 01 ale pozor u volnoběžny davky když zvyšuješ hodnotu tak davka se snižuje je to opačně než u startovací davky
to je divný, mě to zůstane uložený i když dam jen testovat a pak skočim na jinej kanál (a to mam v paměti závad ještě chybu 65535) - startovací dávku jsem neřešil, ale měla by bejt na pátým kanále. Těžko říct s čim to souvisí, ale ta volnoběžná mi docela vrtá hlavou (na to mi zatim taky nikdo neodpověděl - http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=90086 ) ...
to jo pokud přeskočím na jinej kanál tak to mám tam pak taky když se vrátím z5 tak je tam co jsem tam dal, ale odpojím vag. nastartuju chcípnu mrknu a je tam zase 32 768
někde jsem narazil na zmínku o vypnutí zapalování aspoň na 60s a když jsem si s tim hrál, tak jsem si řikal, co to je za blbost, když to všechno bere hned, tak mě napadá, jestli to neni z toho důvodu, aby to tam zůstalo uložený ... možná to tak neni, ale zkus po tý změně aspoň na tu minutu vypnout zapalování a pak se mrkni
vypinaní zapalovaní se tyka kodovaní v adaptaci když se změní hodnota po 200 otestuje a uloží zustane tam v případě že tuto hodnotu jednotka akceptuje u volnoběžne davky se zvyšuje nebo snižuje po 100 otestuje a uloží je to okamžitě znat na chodu motoru a samozřejmě motor zahřaty na provozní teplotu
no já na to narazil někde právě i v případě adaptace/přizpůsobení, i když se mi to taky zdálo divný. A nevim jak u jinejch motorů, ale u mýho AFN je rozpětí volnoběžný dávky(kanál 1) jenom 98 (32686-32784) - viz. ten můj odkaz ...
tak jsem to napíchl dnes a startovací dávku mám hotovou dneska to šlo asi nějáké špatné vlny včera nebo pomohlo počkat přes tu minutku Tak a teď ten volnoběh kterej kanál to je a číslo snižovat či zvyšovat když chci zvýšit volnoběh ??? a po 200 třeba zase nebo po méně ???