No nemyslel jsem konkrétně Tebe.Bugs.Bunny píše:Smyk je třeba si často užívat a né se toho bát a lekat se.A přes 100kmh to teprve záčíná být trochu zajímavé.

Myslel jsem normální lidi, kteří nejezdí celou zimu s rukou na ruční brzdě.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
moje řeč , navíc pravidelnej tréning pomůže řešit krizovku , lepší gumy dávám na předek , on jim stejně ten lepší vzorek dlouho nevydrží při občasném tréninguBugs.Bunny píše:Smyk je třeba si často užívat a né se toho bát a lekat se.A přes 100kmh to teprve záčíná být trochu zajímavé.
Nerozumím, Někdy je někdy není, pokud jedu jak hovado, je úplně jedno kde jaké gumy mám. Pokud jedu rozumně, dá se leccos. Jsem doufám aspoň průměrný řidič, a přetáčivý smyk v rozumných mezích umím. nedotáčivý, znamená bezpečně nabourat, pravda jednou se mi povedlo nedotáčivý smyk zvládnout plným plynem a plným rejdem, bylo to ve 30kmh. Cílem ale není popředu do něčeho nabourat, ale zůstat na silnici, ne? Ale nejsme všichni stejní, je to jen můj pocit.MirekX píše:to jsem si myslel taky, uděláš velký hovno, obvykle není prostor ani čas
Přesně tak.Cílem ale není popředu do něčeho nabourat, ale zůstat na silnici, ne?
tenkrat jsme to praskly se skodou120 bočne do stromu kamoš jel z kopce 140 dole pod kopce projel vždy zatačku bokem ale když jsme tam jeli po 4 už tam byl vyhazenej šterk z krajnice dostali sme smyk a bokem jsme nejdriv prerazili betonovej sloupek a pak do stromu nastesti to šlo už od predniho blatniku takže to nebyl čistej bočni naraz za což asi muzu byt u rad protože i tak škodovka byla zlomena jak rohlik vysypali se všechna okna a krom toho že sme byli porezany a modriny nic se nam nestalo .... byt to čiste čelne nebo bočne nechtel bych ale to je mimo tematitan0306 píše:Pokud bokem střihneš páteř tak čelně v té samé rychlosti nedopadneš lépe.
Příklad:
jedeš levotočivou zatáčku třeba 50km a v pravo na výjezdu je betonový sloup
když to tam pustíš čelně tak celou hmotu auta a těla tlačíš do toho místa
když to předkem vybereš ujede ti zadek a tím bouchneš do sloupu tak se ta hmota rozloží do více směrů protože to auto má stále nějaký pohyb
Jasně, při smyku přední nápravy to napereš přímo do sloupu, ale při hodinách to nááhodou vybereštitan0306 píše:Pokud bokem střihneš páteř tak čelně v té samé rychlosti nedopadneš lépe.
Příklad:
jedeš levotočivou zatáčku třeba 50km a v pravo na výjezdu je betonový sloup
když to tam pustíš čelně tak celou hmotu auta a těla tlačíš do toho místa
když to předkem vybereš ujede ti zadek a tím bouchneš do sloupu tak se ta hmota rozloží do více směrů protože to auto má stále nějaký pohyb