Prodam octavii I 1,9tdi uprava RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prodam octavii I 1,9tdi uprava RS
uz nic
Naposledy upravil(a) dambik dne 26 lis 2011, 22:40, celkem upraveno 2 x.
Sorry za OT, ale do kompletní úpravy na RS to má teda hodně daleko (co třeba aspoň koženej packet a tříramenj volant.....?), o těch absolutně nevkusných světlech ani nemluvím...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
to zas bude uragán příspěvků na 10 stránek a nakonec to chudák prodávající smaže..

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

presne tak kazdymu muze byt potym prd co tam je jaky to ma svetla atd ...proste staci napsat mam zajem nebo ne a ne pomlouvat ale to tady umi vetsina jenom pomlouvat.L píše:Sorry za OT, ale tyhle hemzy u inzerátů, co a jak je špatně jsou o ničem. Taky vím, jak vypadá RSo, ale nenapadlo by mě dělat tady chytrýho a zasírat zbytečně inzerát. Je to jednoduchý- mám zájem, ok, nemám zájem - nekecám blbosti a nedělám chytrýho.
Tak ono jde o to,že když máš na autě 2 věci z RSa a ty napíšeš "komplet úprava RS" ,tak na to ostatní musí reagovat..jsou tu jiní,kterým do komplet vzhledu RS chybí třeba jen origo koncovka a nepíšou o svém autě,že mají KOMPLET PŘESTAVBU.. Kde máš interiér RS?Brzdy RS?Podvozek RS?atd,atd..a to nemluvim o ceně!! Za ty peníze koupíš i origo RS octávii,nebo TDI v náloži..dambik píše:presne tak kazdymu muze byt potym prd co tam je jaky to ma svetla atd ...proste staci napsat mam zajem nebo ne a ne pomlouvat ale to tady umi vetsina jenom pomlouvat.L píše:Sorry za OT, ale tyhle hemzy u inzerátů, co a jak je špatně jsou o ničem. Taky vím, jak vypadá RSo, ale nenapadlo by mě dělat tady chytrýho a zasírat zbytečně inzerát. Je to jednoduchý- mám zájem, ok, nemám zájem - nekecám blbosti a nedělám chytrýho.

Octavia II RS
nebudu zasírat ale když už někdo napíše RS tak to tak má vypadat a ne mít volant s bagem z roku do 2000 o RS stylu bych si nedovolil psát ani o svém autě ale pár lidí má bohužel představu jinou nárazník křidélko pár doplňků milotec a je to sory ale tohle nevypadá ani jako malý RS paket...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Hoďte se do klidu oba, kluci... Podívejte se hned vedle, co prodávám já za octávii "RS" a nenapadlo by mě napsat do inzerátu "komplet přestavba RS" a to ta moja RS téměř je!!!! O to jde, děláš z toho něco, co to není ani náhodou a uměle se tím snažíš navyšovat cenu nebo neděj bože dělat z lidí blbce, protože ne každej ví, co "komplet RS" obnáší a třeba to i zbaští a tím pádem je tvé chování dosti nepoctivé...dambik píše:presne tak kazdymu muze byt potym prd co tam je jaky to ma svetla atd ...proste staci napsat mam zajem nebo ne a ne pomlouvat ale to tady umi vetsina jenom pomlouvat.L píše:Sorry za OT, ale tyhle hemzy u inzerátů, co a jak je špatně jsou o ničem. Taky vím, jak vypadá RSo, ale nenapadlo by mě dělat tady chytrýho a zasírat zbytečně inzerát. Je to jednoduchý- mám zájem, ok, nemám zájem - nekecám blbosti a nedělám chytrýho.
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...

Jo, já to všechno beru, RSo jsem měl 4 roky, takže vím přesně, jak má vypadat, jenže se nad tím inzerátem pousměju a nechám to bejt a myslím že to je tak správně. Když mrknete do všech inzerátů, pomalu v každým druhým by šlo něco namítnout, nebo pomluvit, ale proč to dělat? Když v Autoannonci uvidíte fotku tohohle auta, tak mu snad taky nebudete hned volat na mobil, že to tam má napsaný blbě,ne?
A už končím, sám tady moralizuju, ať se nezasírá inzerát a přitom to teď dělám taky

A už končím, sám tady moralizuju, ať se nezasírá inzerát a přitom to teď dělám taky

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
octa
ja myslim že to by nedalo nikomuL píše:Jo, já to všechno beru, RSo jsem měl 4 roky, takže vím přesně, jak má vypadat, jenže se nad tím inzerátem pousměju a nechám to bejt a myslím že to je tak správně. Když mrknete do všech inzerátů, pomalu v každým druhým by šlo něco namítnout, nebo pomluvit, ale proč to dělat? Když v Autoannonci uvidíte fotku tohohle auta, tak mu snad taky nebudete hned volat na mobil, že to tam má napsaný blbě,ne?![]()

Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!