tak zkusim rict jinak
windows XP original k notasu na ASUS EEE je nova instalace
kabel KKL nainstalovan nastaven na port 4, vyzkouseny ovladace od roku 2006 po 2009vzdy stejny vysledek zkousen com 1 2 3 i 4
vag 304 nainstalovan vcetne cisla zkousel sem i bez cisla stejne....
spojeni napriklad s motor jednotkou 01 a nic (zadna odezva) dela to same jako kdybych nacital jednotku kterou to auto nema
na zkousku mam octavku 1,9 TDI 2003 ku
a ted ten samy kabel KKL a druhy notebook lenovo205S s WIN 7 ultimate vag 304 se vse nacita loguje funguje jak ma, takze kabel je OK navic je to ten cernej ne ten levnej modrej kram
vemu EEE do auta odpoledne a ty hlasky z commanderu natisknu z plochy
este sem nasel ze se ma nastavit na super high performace tak to zkusim taky prepnout a vypnout wifi aby bylo vic stavy nikdy sem se s tim nesetkal ten muj kabel KKL jsem zkousel na notebookach compaq, HP, Lenovo, ACER a nikdy nebyl problem abolutne nic ale vzdy na WIN 7
ten kabel na K+CAN Commander 1.4 FULL jsem nemel kdezatím otestovat jestli je OK protoze mi nejde na tech WIN 7 spustit program jako takovy.....
u ASUS EEE vidim problem v tom ze nefunguje ani KKL ani COMMANDER kabel pritom se to tvari jako ze vse je vporadku jen se spojit.....
uz je to snad srozumitelnejsi???? fakt se s tim morim jako debil tak uz z toho asi pisu i bludy.......omlouvam se ale snad ste me pochopily