To by mě možná přesvědčilo, abych to příště už neudělal
LTO rakousko
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Jak je to vlastně se sankcema? Pokuta jasný, doplatek spotřebky za nádrž nebo se automaticky předpokládá , že za celou životnost auta se jezdilo jen na nezdaněný paliva, takže když na tacháku uviděj 280000km, průměrná spotřeba 0,055l/km = 15400l*16kč = cca 246400kč 
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
-
slovacek.milos
- Aktivista
no raději si schovej spon tři mega bokem a na zbytek si vemeš půjčku, staví se i nové kriminály tak budeš mít sví 4 m2hranicka píše:Jak je to vlastně se sankcema? Pokuta jasný, doplatek spotřebky za nádrž nebo se automaticky předpokládá , že za celou životnost auta se jezdilo jen na nezdaněný paliva, takže když na tacháku uviděj 280000km, průměrná spotřeba 0,055l/km = 15400l*16kč = cca 246400kč
Jezdim uz roky pravidelne k nasim D sousedum pro LTO cena kolem 1 eura do kazde nadrze naleju trochu motoroveho oleje misto aditiv.
Zhruba za ty 3 roky co to provozuju nikdy se mi nestalo ze by to zamrzlo i ted v teplotach pod -20 pohoda chyta na drc
A pevne doufam ze moje stary Toledo TDI najezdi dalsi tisice kilometru bez zavady jako tomu bylo do ted.
Zhruba za ty 3 roky co to provozuju nikdy se mi nestalo ze by to zamrzlo i ted v teplotach pod -20 pohoda chyta na drc
A pevne doufam ze moje stary Toledo TDI najezdi dalsi tisice kilometru bez zavady jako tomu bylo do ted.
-
slovacek.milos
- Aktivista
a proč by to mělo zamrzatMartincv píše:Jezdim uz roky pravidelne k nasim D sousedum pro LTO cena kolem 1 eura do kazde nadrze naleju trochu motoroveho oleje misto aditiv.
Zhruba za ty 3 roky co to provozuju nikdy se mi nestalo ze by to zamrzlo i ted v teplotach pod -20 pohoda chyta na drc![]()
LTO je na to aby nikdy nezmrzlo a topilo
kamos tam jede zase:D hele je pravda,ze z polska se muze dovest jen 20 l a z rakouska 240?
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
-
slovacek.milos
- Aktivista
jak je to myšlený máš jedno
dovážet můžeš do čr 2O ltrů paliva mimo nádrž, co je nad 2O l celnící zabaví a vrátí po zaplacení spotřební daně,
převážet jako občan v čr můžeš max 24O litrů paliva, nádoby musí mít max 6O l, a nesmíš překročit celkovou přípustnou hmotnost auta,
někdo psal že fízlové v německu si potrpí i na stáří obalů max pět let

dovážet můžeš do čr 2O ltrů paliva mimo nádrž, co je nad 2O l celnící zabaví a vrátí po zaplacení spotřební daně,
převážet jako občan v čr můžeš max 24O litrů paliva, nádoby musí mít max 6O l, a nesmíš překročit celkovou přípustnou hmotnost auta,
někdo psal že fízlové v německu si potrpí i na stáří obalů max pět let