NESOLIDNÍ PRODEJCE - návrh na změnu

Před přispíváním si projděte tuto kategorii!!
Diskuze o tech. problémech fóra, problémech s uživateli, oznámení atd.. Není o autech.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
kibi
Aktivista
Příspěvky: 1132
Registrován: 14 čer 2009, 09:17

Příspěvek od kibi »

promiň, ale OT jsi začal ty tvým příspěvkem napadajícím riciho......a možná by nebylo od věci, když už se zapojit do tématu, tak s rozumným názorem....já se snažím něco navrhnout, když se ti to nelíbí, můlžeš napsat proč, jestli ti něco z toho příjde jako dobrý nápad, klidně to okomentuj....ale jestli to tu chceš zamořovat nesmyslnýma osočujícíma OTčkama, založ si své téma... (offtopic)

PS: na foru tě vnímám jako inteligentního, ale naprosto neužitečnýho přispěvovatele (všude rekace, ale poradit ani za mák)...kdyby jsi alespoň část své inteligence a přehledu (jsi na foru snad od počátku) přesměroval na pomoc některých dotazujících, myslím že by ti bylo dost lidí vděčných - neber to jako útok na tvoji osobu, píšu to jako svůj postřeh.....stejně jako jsi v mém tématu místo osočování riciho mohl napsat jakýkoliv názor k tématu, třebas "kibi pevnej Up je hovadina, není to v možnostech fora...nebo tak něco"...
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
Uživatelský avatar
Ladas
Aktivista
Příspěvky: 34705
Registrován: 28 led 2008, 00:30
Odpovědi: 1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Ladas »

Já někde někoho upoval jen tak z volný chvíle? Když už tak jsem se normálně zeptal nebo vyjádřil k věci a toho člověka třeba ani neznám a komu se chce ať si projde moje příspěvky kdy už pochopíte že pravidla se vytvářejí proto aby se dodržovali myslím že zrovna Richard je člověk s kterým se dá vycházet ale to je zřejmě pro některý těžký...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57+VR6 přítlačák,převodovka GGU,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Uživatelský avatar
kibi
Aktivista
Příspěvky: 1132
Registrován: 14 čer 2009, 09:17

Příspěvek od kibi »

Laďas ano UPoval, stejně jako já a jiní (UP je posunutí inzerátu směrem vzhůru)...od dotazů jsou přeci SZ (z ničeho tě neviním, v tomhle jsou adminové rozumní a umí posoudit, zda se jedná o úmyslný UP, radu - info atd)....souhlasím s tím, že pravidla se mají dodržovat, jen nesouhlasím s formou postihu, kterí je zavádějící, nebo myslíš že ne?

cituji dovětek v pravidlech o ikonce "nesolidní prodejce":

"Všechny uživatele fora chceme tímto upozornit na problémové prodejce. Není radno od nich cokoliv kupovat. Pokud již zde projevují velkou míru ignorance a nedokáží se chovat slušně, pak si asi každý dokáže představit, jak se budou chovat při prodeji."


souhlasím, že na některé to sednout může, ale příjde ti UP inzerátu ať už o jeden nebo dva dny dřívě odpovídající "velké míře ignorace pravidel"...nebo z toho snad vyčteš, že tě prodejce napálí, bude nesolidní - jak se bude chovat při prodeji?


S tím, zda se dá, nebo nedá s Richardem vycházet to nesouvisí...vede forum dobře, jsem za to rád, nemám s ním žádný problém a ani nevím proč bych měl, ale myslím si, že s touhle nálepkou "solidní prodejce" prostě on, nebo jinej admin přestřelil...to je celý jádro pudla, nijak to nehrotím, jen o tom chci diskutovat (od toho snad forum je), zjistit, jestli to skutečně jenom mě příjde přitažený za vlasy?
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Porusim sve slovo a budu reagovat k tematu - pro ty mene chapave, pro dobro fora.

Uvedomte si laskave jednu dulezitou vec:
http://www.toplist.cz/stat/44665

Paklize by se o to mel nekdo starat vice, musel by to byt dalsi zamestnanec, protoze Richard ladi, chipuje, vyviji a ve sve podstate je i manager spolecnosti. Dukes jedna se zakazniky, coz zabere take mnoho casu - staci se podivat sem, jak jsou nekteri nechapavi. Mnohdy nechapou ani absolutni zaklady, nejsou jim znamy souvislosti, realne moznosti, jedine, co je zajima jsou kone. Licituji o cene, zkouseji ruzne triky jak ziskat vyhody atd. Toto vse potkava Dukese i ve forme emailove korespondence a on, paklize chce zachovat tvar spolecnosti, tak je nucen peclive a trpelive reagovat, vysvetlovat zaklady, nekdy i prokazovat souvislosti. Toto mu zabira nehorazne casu.

Co se tu snazim rict? Ze neni na forum tolik casu, resp. dostatek, co by si to zadalo. Paklize by na toto meli nabrat nejakeho noveho cloveka, byly by to dalsi naklady, ktere by se mozna promitly v cenach sluzeb. Navic, musi to byt specificky clovek s urcitou povahou, zkusenostmi a znalostmi. A takovy, ktery by se na to hodil jentak nezamestnany asi nebude, navic reference "moderator na foru" v CV nestoji za zminku, takze jeho honorar musi byt vice, nezli atraktivni.

Z toho duvodu jsou admini tohoto fora trestat prohresky tvrde, aby tim preventivne predchazeli jejich opakovani a bylo to dostatecnou vystrahou pro ostatni. Osobne hodnotim tento zpusob za hodne chytry, protoze kdyz nekdo dostane ban, tak akorat zmizi z fora a slehne se po nem zem. Takto se hned zvedne vlna nevole a protesty. A co z toho plyne? Vetsina si to precte a rekne si "a kua, tak to si musim davat sakra pozor, aby se to mi to nestalo".

Takze jinymi slovy "ucel sveti prostredky".

Nevim jak diskutujici, ale ja jsem zazil dobu, kdy bylo UPovani bez hranic a mohu vam rict, ze to byla poradna dzungle. Zaujal vas inzerat, precetli jste si ho v praci a vecer doma jste ho nemohli najit, protoze byl v "propadlisti dejin".

Souhlasim, tento trest se muze zdat byt tvrdym, nicmene paklize poslouzi k dobru fora a tento neduh (ktery byl jeste nedavno dost castym jevem, nevim, jak je na tom ted) zmizi (at uz tak, ze zmizi ti, kteri se ho dopousteli, nebo ze to prestanou lidi delat), tak to poslouzi velice dobre.

Jinak pokud nekdo tuto "nalepku" obdrzi, mel by nejspis co nejmene postovat, aby se to o nem nerozsirilo a dale by mel kontaktovat admina (Dukese, protoze u Richarda se reakce asi jentak diky jeho pracovni vytizenosti nedocka), informovat se o svem prohresku i mozne naprave - aneb lina huba, hole nestesti. Rozhodne by to nemel zacit vriskat na foru, protoze tim na sebe, jakozto na "hrisnika" upozorni nejvice, coz je pro nej asi nezadouci (ikdyz se rika, ze negativni reklama taky reklama).

V rychlosti k OT:
@kibi: prohledni historii mych prispevku a pak "prijmi opatreni"
@rici: zkus si to znovu precist, muj puvodni prispevek a pokud ti to nedojde, neni ti pomoci a kdybych tu napsal cokoliv dalsiho, nepomuze to
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
luke.bean
Přispěvovatel
Příspěvky: 725
Registrován: 04 zář 2007, 13:48
Bydliště: Praha - Litvínov

Příspěvek od luke.bean »

...no,pak to ale dopadá takhle když na to není čas , tak se jednou za čas udělá zátah na "nesušný" lidi , rozdá se pár nálepek a pak je zase na velkou dobu klid :?

zajímalo by mě,které fórum má placený moderátory od toho,aby dělali pořádek , jsem moderátor na několika fórech , sedím u PC každý den po práci , udělám pořádek a než abych prudil lidi,tak se s nima spojím a řeknu co a jak ... proč by tady nemohl být moderátor na bazar který by se o tohle stral ? určitě je dost blízkých lidí k DP kteří tu sedí každý den a o tohle by se rádi postarali i bez toho,aniž by brali exkluzivní výplatu která by se v zápětí projevila na ceně čiptuningu (rofl)

ještě bych chtěl podotknout,proč to Ričiho tolik pobouřilo. Je to obchodní zástupce a prodejce dílů jedný z největších českých firem s díly ( ne,auto kely to není ) ve které už strávil pěknej kousek života,něco o tom ví a je na něj 100% spolehnutí. Nedivím se mu,že je pak rozhořčen když tady dostane takovýhle člověk nálepku nesolidní prodejce
(crazy)

nic proti reeshovi nemám , ale možná by nebo od věci se u toho tornáda vylepování nesoliních nálepek zamyslet co komu uděluji a ne to tady jeden večer vysypat jak na běžícím páse a pak to zase nechat několik dní-týdnů bez povšimnutí :roll: kdyby to na to byl člověk,tak si udělá pořádek každý den a takových megaakcí můžem být ušetřeni...

a nehledě na to,že up-nutí Ričiho jednoho inzerátu z celkových 5 co tady má , za 7 dní namísto 10 tady zajisté poškodilo minimálně 99% inzerentů

jako odpověď nečekám nic jiného,než elaborát na několik odstavců rozpitvávající každé moje slovo (hm) :-D :-) (wallbash)
Uživatelský avatar
rici.houba
Přispěvovatel
Příspěvky: 937
Registrován: 01 črc 2007, 19:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Foreste,zkus se zamyslet nad tímto PROSÍM -> přijdeš z práce domu,prolítneš všechny fora,kam lezeš a najdednou ti dojde,že máš vlastně na DP inzerát. Koukneš na něj,spočítáš si dny,protože si opravdu přesvědčenej,že UP je po 7-mi dnech a jelikož to vychází,tak si ho posuneš směrem vzhůru. Nic špatnýho,chovám se dle pravidel,řekneš si a opouštíš DP forum s čistým svědomím...

Druhý den si sedneš k PC,odpovídáš v jiným tématu a najednou si všimneš nálepky "nesolidní". Pátráš a dozvíš se,že si se zmýlil a tudíž máš oprávněně onu nálepku. Až doposud asi budeme za jedno,že jsem si to zasloužil,protože jak známo,neznalost neomlouvá. Souhlasím s tím.

Jenomže,označkovat někoho,jako nesolidního při prodeji,jenom proto,že sedím za obrazovkou a myslím si,že když onen nečte pravidla,tak je to zřejmě pěknej šmejd a bude se takto chovat i při obchodu,to mi přijde prostě přitažený za pačes - nezlob se na mě,ale já to tak cejtim.

Pobíral bych i postup,udělit nálepku "nedodržuje pravidla" a při dalším prohřešku udělit BAN, i když je to tvrdý,protože někdo se muže zmýlit podobně jako já i dvakrát za sebou... Známe lidi,je to tak. Samozřejmě,někdo to muže udělat úmyslně a proto bych to nerozlišoval,protože z toho by se jeden zbláznil...

Prostě pochop,že mi jde o jednu jedinou věc - změnit nápis "nesolidní prodejce" na něco jiného,protože solidnost při obchodu vůbec nijak nesouvisí s dodržováním pravidel na foru ať už úmyslný,nebo neúmyslným.
Dodržuješ pravidla silničního provozu? Pořád,za všech okolností? Ne? Mám tě považovat za nesolidního prodejce,nebo vraha malých dětí???
Rozumíme si už konečně co mě štve?

Popravdě neočekávám,že bysme se pochopili,protože mi připadá,že z tvojí strany není prostor pro chápání pocitů jiných osob...
Uživatelský avatar
Jayson
Aktivista
Příspěvky: 1694
Registrován: 14 zář 2008, 16:01

Příspěvek od Jayson »

Já furt nechápu, proč tu furt seš, když se ti tu tak nelíbí a všichni jsou na tebe zlí :roll: pokud nedokážeš respektovat pravidla, tak sem nechod, ušetříš si spoustu nervů a všichni budou happy. Ale chápu, že jsi naštvanej, ale kdyby měl admin každej případ řešit zvlášť, tak nedělá od rána do noci nic jiného.
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

Rici, pokud jsi prodejce, tak bys mel k obchodu pristupovat o to seriozneji.

V dnesni dobe, kdy mame programy na upominky, makra, chytre telefony apod. tak neni problem si nastavit upozorneni. A pokud jsi registrovan na vice forech, o to vice takovou vec potrebujes. Paklize k tomu tak nepristupujes, jsi amater a s tim ruku v ruce drsneji receno "neseriozni prodejce".

Je spoustu serveru, kde v pripade, ze jsi prodejce (myslim tim podnikajici v oboru), tak proste za sve inzeraty platis. Zde to mas zdarma. Tak to pochop, pouc se ze sve chyby (at uz zamerne ci nezamerne) a vyvaruj se ji. Nelicituj tu, nebrec nad rozlitym mlekem, spis se snaz se teto nalepky nejak zbavit, nejlepe dohodou s admin, ze? ;)

A vzhledem k tomu, ze nikdy nekomu neradim a neporadim, tak jak je v mem zvyku:

http://lmgtfy.com/?q=online+pl%C3%A1nov ... 3%A1%C5%99
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Uživatelský avatar
Ladas
Aktivista
Příspěvky: 34705
Registrován: 28 led 2008, 00:30
Odpovědi: 1
Bydliště: Praha

Příspěvek od Ladas »

kibi přečti si co jsem napsal...

Já někde někoho upoval jen tak z volný chvíle?

Tím nemyslím sebe a bylo to před změnou pravidel sekce bazar a než jsem se dohodl s Richardem takže asi tak a i když byly pravidla jiný tak ty jsem dodržoval ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57+VR6 přítlačák,převodovka GGU,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Uživatelský avatar
rici.houba
Přispěvovatel
Příspěvky: 937
Registrován: 01 črc 2007, 19:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Džásone,ty šoupej nohama,protože tvoje příspěvky pro mě nemaj jakoukoliv váhu... Ty umíš akorát vodpapouškovat to co píše většina,takže se PROSÍM nevměšuj někam,kde je potřeba vyjadřovat názor sám za sebe... Nikde,opakuju NIKDE jsem nenapsal,že se mi tu nelíbí a nikoho jsem nenařknul,že je na mě zlej. Navíc pokud by jsi pořádně četl to,co jsem napsal (ano,i o tobě si myslím,že si natolik inteligentní,že umíš číst),tak by ses dočetl,že s označením souhlasím,protože jsem,i když omylem,porušil pravidla. Takže,neřešíme tady,zda mám nálepku oprávněně,protože oprávněně jí mám,ale to,že ta nálepka vyjadřuje něco jinýho,než to,čím se danná osoba,konkretně já,provinila. Nic ví,nic míň. Jestli to nechápeš ani teď,pak budu nucen si myslet,že jsi buď podprůměrně inteligentní,nebo že neumíš číst -> v takovým případě mi na sebe dej telefonickej kontakt a já ti na vlastní náklady zavolám a vysvětlim ti o co mi jde... Rozumíme si aspoň trochu???

Foreste -> ANO,máš pravdu,nastavit si upomínku je to nejmenší a opravdu jsem to tak mohl udělat. Nenapadlo mě to a tímto ti děkuju,že jsi mě povýšil do dalšího levelu. Nicméně,nazývat mě amatérem,to mi přijde taky trochu nadsazený. Kdybys mě znal,věděl bys,že za mnou stojí výsledky a nehodnotil bys mě,tak jak je dnes bohužel zvykem,jen z pohledu za klávesnicí.
Samozřejmě,do budoucna jsem ze svojí chyby poučenej,ale uplně stejně poučenej bych byl,kdybych byl označen za "ignoranta pravidel". A rozhodně nebrečím nad rozlitým mlíkem,protože pokud si pečlivě četl to,co zde píšu,pak bys věděl,že se jen veřejně stotožňuju s názorem Kibiho...
Co se týká zbavení se nálepky - ano,budu samozřejmě kontaktovat admina a žádat ho,aby ze mě onen cejch sejmul,ale až na to bude vhodná doba -> dle pravidel !!!
Uživatelský avatar
Bugs.Bunny
Aktivista
Příspěvky: 5346
Registrován: 17 dub 2007, 21:50
Bydliště: Most

Příspěvek od Bugs.Bunny »

fialamala píše:
Bugs.Bunny píše:Asi mi nepřísluší do toho kecat, ale osobně bych to ještě rozšířil

Postup je
1. Upozornění
2. krok - NESOLIDNÍ PRODEJCE
3. krok - BAN

Snažím se dodržovat UP po 10ti dnech, ale docela nadávám u PC když vidím jak nademnou někdo založí několik inzerátů a rázem jsem posunut někam dolů. Dříve to s oblibou dělal Jakub-facelift na každé budíky jeden inz.
Pročpak by ti nepříslušelo?Jsi zaregistrovanej na foru?Jsi
Navíc nechápu proč na škoda forum nebo vw clubu mají systémově nastaveno topovaní po určitém časovém useku a pokud to cheš topnout tak zmáčkneš tlačítko oživit nebo upnout.Dkonce u škoda forum jsou i stopky které ti odpočitávají zbívající čas do upnutí.Jak jednoduché!!! :roll:
Když pojedu do Austrálie, budu se snažit přizpůsobit a nebudu čekat, že se bude Ausrálie přizpůsobovat mě. Stejně se to snažím dělat i tady. Každej by měl nějaký návrh a Reesha by doživotné měl co dělat
Někdy je k prospěchu prodávajícího i kupujících pokud někdo upřesní nějaké info o prodávané věci, což se tu děje celkem často.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs



----------------777 32 60 32----------------
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1235
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

bds píše:Můj názor: Pokud tady v těch postupech existuje "měkčí" institut než rovnou BAN, měl by mít člověk v rámci toho represivního opatření (hanlivé onálepkování) možnost zjistit, co sakra udělal špatně. "Neptej se jak blbej, máš číst pravidla a věděl bys to!" mi nepřipadá jako postup, který zrovna povede k tomu, aby se ten člověk napříště zachoval podle pravidel.

Je to jako kdyby Vás zastavili benga, přičetli Vám 6 trestných bodů a na dotaz, co jste udělali špatně řekli jen: "Ale pane řidiči, to je přeci Váš problém zjistit si, co jste udělal špatně. Mátě jezdit podle pravidel a vůbec bychom Vás nestavěli." => v takovém světě byste chtěli žít??

A taky mi nedá nezpochybnit analogii "upoval moc brzo, nečte pravidla, je nesolidní pro obchodní styk." Připomíná mi to začátky pořadu KOTEL s Jílkovou na Nově. Sváželi tam důchodce autobusama ze všech koutů republiky, aby mohli na Klause v duchu podobné analogie křičet: "Kdo lže, ten krade a kdo krade, ten může i zabít!!! VRAHU, VRAHU, VRAHU!!!"

Doplnění: Vím, že jsme tady v podstatě všichni hosté u Reeshy a Dukea (to, že se tím utváří kvalita fóra nechávám stranou), ale na návštěvě je nás tu myslím každý den dost na to, aby další/větší reklamní banner ve fóru mohl vést k tomu, že adminování ve smyslu napomínání lehkých hříšníků nebude "plýtváním drahocenného času" (jak píše Reesha nahoře).
Vyjádřil bych se k tomu přirovnání k policii.

Můžeš mi říct, jak vůbec můžeš srovnávat placenou službu s tím, co se tady snažíme dělat zadarmo? My tady nejsme za policajty.

My máme svoje zaměstnání. Opravdu mě nebaví se tady v mém volném čase (vpodstatě nejde o volný čas, ale o čas který opět ukrajuji někde jinde a okrádám o něj např. svoji rodinu) dohadovat s lidmi, kteří i po několika upozrněních nedokáží dodržovat pravidla.
Kdybys ta pravidla četl, tak zjistíš, že jsou platná několik let.

A pokud je někdo nechce dodržovat, může mi vysvětlit, proč má potřebu tam inzerovat? Já to nedovedu pochopit.

Lépe na ta pravidla upozornit asi neumím. A i kdybych uměl, ti lidé si to stejně nepřečtou.

Člověk který to srovnával s totalitou, vůbec neví co to ta totalita je - což asi všichni pochopili. Nebudu se k tomu proto ani vyjadřovat.

Rici-houba: nemám čas to tady dále rozepisovat, ale je zde mnoho slušných uživatelů, kteří pravidla dodržují. A kvůli nim tu ta pravidla jsou. To nebyl můj výmysl, vznikla z popudu inzerujících lidí. Evidentně jsi asi nezažil, jak to v bazaru dříve vypadalo. Mnozí by mohli vyprávět.

Pro mě tam ta pravidla nejsou. Já tam neinzeruju. Takže se laskavě nevztekejte, a začněte to respektovat.
Je demokracie, a pokud se to někomu nelíbí, proč tu je?? (R)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
rici.houba
Přispěvovatel
Příspěvky: 937
Registrován: 01 črc 2007, 19:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Reesha -> Z tvojí reakce na mě cítím,že mě považuješ za neslušnýho. Opět jen na základě toho,že jsem se prostě lidsky zmýlil. Nicméně já tohle všechno beru a chápu. Budu se opakovat,ale nejde mi o nic jinýho,než o nápisu na oné nálepce. Nic víc. A když se podíváš na datum registrace,tak věř,že onu dobu "zmatku" jsem zažil a nebyl jsem z toho zrovna odvázanej. Proto píšu pořád dokola,že ANO,s nastaveným systémem nemám problém,ba naopak ho vítám. Jde jen o ten zatracenej nápis...

Ok,asi nemá cenu to dál řešit. Je to neprůchodný. Já jsem již poučenej z vlastní chyby,jsem i smířenej s tím,že zde už asi nic neprodám i přesto,že jsem "pouze" UPnul o pár dní dříve. Nechávám tento problém plynout dál a jeho řešení na ostatních... Myslím,že můj a nejen můj úmysl byl dobrej,jen se bohužel nesetkal s pochopením vyšších míst. Škoda.
Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1235
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

rici.houba píše:Reesha -> Z tvojí reakce na mě cítím,že mě považuješ za neslušnýho. Opět jen na základě toho,že jsem se prostě lidsky zmýlil. Nicméně já tohle všechno beru a chápu. Budu se opakovat,ale nejde mi o nic jinýho,než o nápisu na oné nálepce. Nic víc. A když se podíváš na datum registrace,tak věř,že onu dobu "zmatku" jsem zažil a nebyl jsem z toho zrovna odvázanej. Proto píšu pořád dokola,že ANO,s nastaveným systémem nemám problém,ba naopak ho vítám. Jde jen o ten zatracenej nápis...

Ok,asi nemá cenu to dál řešit. Je to neprůchodný. Já jsem již poučenej z vlastní chyby,jsem i smířenej s tím,že zde už asi nic neprodám i přesto,že jsem "pouze" UPnul o pár dní dříve. Nechávám tento problém plynout dál a jeho řešení na ostatních... Myslím,že můj a nejen můj úmysl byl dobrej,jen se bohužel nesetkal s pochopením vyšších míst. Škoda.
OK, zareaguji.

Utratil jsem opět svůj drahocenný čas. Prošel jsem si tvoje inzeráty a podle mě patříš přesně do sorty lidí, kvůli které se to zavedlo. Toto je přesný sled, jak jsi upoval:

20 únor 2012 08:14 pm - založen inzerát
25 únor 2012 10:57 pm - up

To je 5 dní před dalším možným updatem.

Tak, a do podpisu jsi si dovolil napsat toto:
------> Pozor,jsem nesolidní prodejce,protože jsem svůj inzerát UPoval o 3 dny dříve !!!
Tvoje výroky a tuto diskuzi považuji za další znevažování naší práce. Děláš tady z lidí blbce, a to nejen z nás adminů. I z ostatních uživatelů.

Být tebou, upravím podpis, přestanu dělat rozruch a těch 10 dní - odteď - šoupu nohama (přesně jak jsi to napsal Jaysonovi) a s pokorou si tady čtu příspěvky slušných uživatelů.

Pro mě jsi velice nesolidní a neslušný uživatel.

A pro ostatní na vysvětlenou:
Původně jsme to dělali tak, že jsme inzerát v tichosti smazali a prodejci jsme poslali upozornění, že nesmí 240 hodin podat inzerát, jako sankci za porušení. Pro nás spousta práce, navíc sledování, jestli náhodou neporušuje stanovenou dobu.

Spousta těchto lidí to nerespektovalo, buď dále porušovala pravidla a nebo se snažila s námi hádat, aniž by si i po několika vyměněných zprávách pravidla přečetla.

Přestalo nás to bavit - myslím že pochopitelně.

Od upozorňování jsme upustili, taktéž od zákazu podání inzerátu a následného hlídání, což nás velmi zatěžovalo. Záměrně jsme zvolili nálepku nesolidní prodejce, která může být odejmuta poté, co se uživatel 10 dní choval slušně.

Rozumný člověk nebude čeřit vodu, počká až uplyne interval, využije přidělený čas k prostudování pravidel, po 10ti dnech zažádá o od odstranění nálepky. Následně je mu vyhověno a funguje dál. Příště si dá pozor.

Nechápu Rici.houbu, neschvaluji jeho jednání. Jen tě Richi upozorňuji, uprav si podpis a nepokoušej se nás dále provokovat.
Čili si z podpisu odstraň jakékoliv informace na téma nesolidní prodejce. Akceptoval bych to, pokud by to byla pravda. Ale tady děláš z lidí blbce.

A to jsem se ani nezmínil o tvém tématu, které jsi následně po udělení nálepky založil.

Je mi jedno jestli se v civilním životě chováš slušně, protože třeba jednáš tváří v tvář. Tady tvé chování za slušné nepovažuji. Možná je to způsobené jen tou virtuální realitou, ve které si asi spousta lidí myslí, že je anonymní a že si mohou dělat co chtějí. Tak to ale není. Možná někde jinde, ale ne tady.

ADMIN
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
rici.houba
Přispěvovatel
Příspěvky: 937
Registrován: 01 črc 2007, 19:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Dopředu podotknu,že bych se choval naprosto stejně,i kdybych žádnou nálepku neobdržel !!!
Ale dobře,od těď budu 10 dní šoupat nohama společně s Džejsnem,abych náhodou neurazil a neprovokoval něčím,co by se mohlo znelíbit vyšším místům... Apropo,proč od teď 10 dnů,když jsem pravidlo porušil 25.února a dnes máme 4.Března...?

Beru i to,že jsem UPoval po 5ti dnech,protože když je inzerce smazána,nemohu se podívat o kolik dní jsem porušil pravidlo - byl jsem přesvědčenej,že jsem UPnul po 7-mi dnech. Veřejně si zde nasypu popel na hlavu a omlouvám se... Je mi jedno,zda mi bude někdo věřit,nebo ne,ale nebyl v tom sebemenší úmysl.

Co se podpisu týká,myslel jsem,že je zde svoboda projevu - veřejně jsem se přiznal ke svojemu provinění,ale koukám,že i to je špatně. Proto opět ustoupím a změním ho na pravdivej údaj.

Popravdě mě mrzí,že mě považuješ za nesolidního a neslušnýho. Neznáš mě a soudíš mě,protože jsem udělal chybu? Ano udělal,a proto jsem hned špatnej,neslušnej a nesolidní? Myslím,že jsou zde horší případy...
To je jedno,nebudu,jak píšeš,čeřit vodu a nechám to tady utichnout,protože nechci dostat BAN za to,že jsem si dovolil se vyjádřit...
Odpovědět

Zpět na „Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy“