NESOLIDNÍ PRODEJCE - návrh na změnu

Před přispíváním si projděte tuto kategorii!!
Diskuze o tech. problémech fóra, problémech s uživateli, oznámení atd.. Není o autech.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
reesha
Site Admin
Příspěvky: 1235
Registrován: 20 led 2006, 12:15
Bydliště: Czech republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

rici.houba píše:Dopředu podotknu,že bych se choval naprosto stejně,i kdybych žádnou nálepku neobdržel !!!
Ale dobře,od těď budu 10 dní šoupat nohama společně s Džejsnem,abych náhodou neurazil a neprovokoval něčím,co by se mohlo znelíbit vyšším místům... Apropo,proč od teď 10 dnů,když jsem pravidlo porušil 25.února a dnes máme 4.Března...?

Beru i to,že jsem UPoval po 5ti dnech,protože když je inzerce smazána,nemohu se podívat o kolik dní jsem porušil pravidlo - byl jsem přesvědčenej,že jsem UPnul po 7-mi dnech. Veřejně si zde nasypu popel na hlavu a omlouvám se... Je mi jedno,zda mi bude někdo věřit,nebo ne,ale nebyl v tom sebemenší úmysl.

Co se podpisu týká,myslel jsem,že je zde svoboda projevu - veřejně jsem se přiznal ke svojemu provinění,ale koukám,že i to je špatně. Proto opět ustoupím a změním ho na pravdivej údaj.

Popravdě mě mrzí,že mě považuješ za nesolidního a neslušnýho. Neznáš mě a soudíš mě,protože jsem udělal chybu? Ano udělal,a proto jsem hned špatnej,neslušnej a nesolidní? Myslím,že jsou zde horší případy...
To je jedno,nebudu,jak píšeš,čeřit vodu a nechám to tady utichnout,protože nechci dostat BAN za to,že jsem si dovolil se vyjádřit...
Nejen že nečteš pravidla, ty pravděpodobně nečteš ani to, co píšu. Proto to sem vložím - mimochodem je to napsáno o jeden příspěvek výše:
Od upozorňování jsme upustili, taktéž od zákazu podání inzerátu a následného hlídání, což nás velmi zatěžovalo. Záměrně jsme zvolili nálepku nesolidní prodejce, která může být odejmuta poté, co se uživatel 10 dní choval slušně.
To že se nás snažíš špinit, navodit atmosféru že jsme ti dali nálepku nespravedlivě, lživě tu informovat o tvém prohřešku, podle mě není slušné chování.

Podpis jsi upravil až dnes. Odkdy myslíš že by mělo platit těch 10 dní?

Jsem úplně mimo, nebo připadá ještě někomu jinému (kromě mě) Riciho nový podpis jako provokace?
rici.houba nový podpis píše:CENSORED ...
Jaký mám mít k tobě asi přístup?

Nemám opravdu čas na tyto nesmyslné diskuze, sprostě plýtváš mým časem a vůbec ti to nevadí. Nečekej vřelý přístup.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Uživatelský avatar
rici.houba
Přispěvovatel
Příspěvky: 937
Registrován: 01 črc 2007, 19:06
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

Richarde,nesnažím se nikoho špinit. Na tom nemám nejmenší zájem. Nevím,proč to na tebe dělá ten dojem a dle čeho tak soudíš. Ale dobře,budu se chovat přeně tak,jak si přeješ,protože jak jsem psal dříve,nechci dostat BAN...

Slovo CENSORED v podpisu je pro 99,99% místních členů nic nevypovídající slovo,které má hlubší smysl jen pro zasvěcené. Ale OK,chci mít dále přístup na forum,takže opět ustoupím vyšší moci a podpis opět smažu.

Pokud si přečteš to co píšu od první stránky tohoto topicu,tak se dozvíš,že jsem nikde nenapsal,že jste mi dali nálepku neprávem,ba naopak jsem několikrát sám napsal,že jsem si jí zasloužil a jediný,co mi vadí je význam toho nápisu,kterej podle mě nesouvisí s prohřeškem. To je celý.

Nerad plýtvám tvým časem a už uplně nerad jím plýtvám sprostě. Takže toho už radši necháme - nechám. Nechápu tebe a tvůj přístup,ty zase nechápeš mě a můj přístup. Rozhodně tim nemyslim nic špatnýho a nechci tu dělat nepříjemnou atmosféru. Prostě jsem jen chtěl,aby se někdo zamyslel a změnil onen nápis - nebaví mě to psát stále dokola,protože můj čas je taky dost drahocenej...
bekrbekr
Sběrač informací
Příspěvky: 29
Registrován: 20 led 2012, 00:28
Bydliště: olomouc

Příspěvek od bekrbekr »

tak že se nakonec nevyřešilo nic? myslel jsem ,že se aspoň dozvím jestli je problém nastavit těch 240hodin jako automatický limit pro up izercí. Admin by ušetřil svůj drahocenný čas kontrolováním nedočkavců a odboural by se jeden nešvar.Součastně by zbylo více času pro admina na jiné užitečné záležitosti.
Tak že nakonec zvítězila DEMOKRACIE nad možnou užitečnou úpravou provozu bazaru.PO PRAVDĚ ŘEČENO,DRŽEL JSEM RICIMU PALCE, ale dobře naservírovaná demokracie ,jak jsme se už mohli v tomto státě všichni přesvědčit , je nezlomná a všemocná.
Jinak Richarde,jen mezi námi.Jak jsi napsal že někteří mezi námi neví co to byla totalita,tak se za to stydět nemusíš. Já ti o tom klidně povykládám,pokud budeš mít zájem. Můžu ti říci příběh třeba jednoho generála po roce 1968 -mého strýce,nebo mého dědy. Ale to není povídání na pět minut. A potom by jsi možná začal uvažovat nad tím ,že není špatné se občas podívat na věci i z pohledu jiných.Ne jen s toho svého a zůrazňovat jen ,že tě nebaví dělat něco do kola a přicházet tak o svůj DRAHOCENNÝ čas. Protože čas má svoji cenu pro každého,ne jen pro tebe a proto by nebylo špatné něco podniknout i ve prospěch ostatních kolegů,ne jen ve prospěch svůj. Vzhledem k nedostatku tvého času po tobě ani odpověď nepožaduji,ale pokud by jsi nějakou minutu ušetřil, klidně se ozvi. Já taky měřím každou minutu ,tak že odcházím spát,ráno mám povinnosti ke svým klientům. Zdravím všechny fandy rychlých kol. B.K
Uživatelský avatar
tholis
Přispěvovatel
Příspěvky: 424
Registrován: 31 kvě 2010, 17:58
Bydliště: Teplice

Příspěvek od tholis »

No panove resite tu vse jen ne to co tu Rici opravdu chtel resit. Mluvim o tom ze se dava nalepka nesolidni prodejce tomu kdo postne drive nez by mel.

Nechtelo by se opravdu zamyslet nad tim, ze by se mela nalepka pro tyto pripady zmenit na jinou? Zkuste neresit ostatni blbosti okolo ;)

Me prijde nevhodne nalepit nalepku "nesolidni prodejce" tomu kdo jen omylem nebo i schvalne uklikl, protoze to vubec neni o serioznosti ;) mu dejte ignorant co porusuje pravidla a je to ne? ;)
Odpovědět

Zpět na „Pravidla, oznámení a časté dotazy/problémy“