elektrika 1Z

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

TDI budíky z G3 mám
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
sumi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od sumi »

diky za nabidku,ale uz jsem sehnal opravdu za babku
reepergolfIII
Nováček

Příspěvek od reepergolfIII »

Čest pánové. Chtěl bych se zeptat, kam přijde ten konektor číslo 9 a k čemu vede. Též jsem měnil motor 1Z (původně AAZ) i s elektrikou. Jen nemám tu modrou svorkovnici, mám jen 2x černou, bílou a zelenou. Díky moc za odpověď
sumi
Přispěvovatel

Příspěvek od sumi »

nemusi byt ani nikde zapojeny. jede to i bez nej. Jen aby toho nebylo malo,tak jsem konecne sehnal drzak potenciometru a ejhle,nebylo ho kam nasroubovat a dalsi zjisteni ze tam nesly dat ani spinace k brzde a spojce...tak jsem musel jeste vymemi celou tu konzoli,super pracicka , ale povedlo se a auto jede jak z praku :)
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

tak to je prece jasny ze je jina konzole, tu jsi tam musel davat i kvuli hydralice spojky
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
sumi
Přispěvovatel

Příspěvek od sumi »

no s hydraulikou to nema nic co spolecnyho,udelal jsem jen diru na pumpu v pozarce a do pedalu to normalne pasovalo...a konzoli jsem tam dal z o rok novejsiho D a ta uz mela vsechny diry co byla potreba.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“