0táčky na Felicii 1.3MPI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
0táčky na Felicii 1.3MPI
Prosím o radu, na Felicii 1.3MPI 50kW r.v. 99 zůstavají viset otáčky na 2000 - při puštění plynu nespadnou. Vyčistil jsem klapku, přehrál řídící jednotku - udělal jsem ještě základní nastavení, na lanku vule, a pořád stejné, nakonec jsem klapkuj vyměnil a to samé ... nevím co s tím
Setkal se s tím někdo??? Mám podezření na lambda sondu - může to dělat?
Naposledy upravil(a) Stoupa dne 09 bře 2006, 11:15, celkem upraveno 1 x.
Učený z nebe nespad
-
Duri999
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ked ti to zacalo robit po vycisteni a nastaveny klapky cez vag (kod 98) tak zblbla RJ. Na to je dobry Supervag tam mas reset klapky
.
Ak ho nemas tak vtom pripade treba pouzit hrubu silu
je to sice neodborny zasah ale pomoze, pri nastartovanom motore klepni jednu ranu po klapke (napr. cez nadstavec z malej goly) smerom ako by si ju chcel zatvorit 
Ak ho nemas tak vtom pripade treba pouzit hrubu silu

chod
www.ross-tech.com klikni na CZECH REP. a tam v sekcii tusim download je nastroj na volnobeh u feldy...stiahni si to..mas tam aj popis
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: chod
Mas to odskusane? lebo sa pisalo o tom na strom fore a nikomu to neslo...STomko píše:www.ross-tech.com klikni na CZECH REP. a tam v sekcii tusim download je nastroj na volnobeh u feldy...stiahni si to..mas tam aj popis
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-
Duri999
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
STomko napsal:
www.ross-tech.com klikni na CZECH REP. a tam v sekcii tusim download je nastroj na volnobeh u feldy...stiahni si to..mas tam aj popis
Ja som to skusal tiez a neslo mi to
Ja som to skusal tiez a neslo mi to

Re: 0táčky na Felicii 1.3MPI
je to chyba sania tesnenie pod sacim potrubimStoupa píše:Prosím o radu, na Felicii 1.3MPI 50kW r.v. 99 zůstavají viset otáčky na 2000 - při puštění plynu nespadnou. Vyčistil jsem klapku, přehrál řídící jednotku - udělal jsem ještě základní nastavení, na lanku vule, a pořád stejné, nakonec jsem klapkuj vyměnil a to samé ... nevím co s tím![]()
![]()
Setkal se s tím někdo??? Mám podezření na lambda sondu - může to dělat?
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
felda
mal som podobny problem.tazko startovala a ked nastartovala tak otacky vyleteli nad 2500 aj viac.vadne cidlo teploty.riadiacka si myslela ze je velka zima a tak tam davala paradny sytic..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..