bafikk píše:Doplh: s tou elektrikou me to taky napadlo, ale co me zarazi je ten zvuk, jako by neco v tu chvili o neco drelo
Huml: jakpak mam chapat rozevreni lopatek? V motorech nejsem zrovna odbornik:-D
Diky za info
je tam dorazovej šroubek, tím se víc otevřou lopatky, podle mě díky regeneraci DPF, kdy teploty lezou běžně přes 800°C dochází k mírnýmu ohnutí konců lopatek a tím vlastně jakoby k jejich přivření, nasleduje zvýšení tlaku před turbem, kterej brání rozevírání lopatek, proto to jakby nechce zezačátku jet, regulace povolí víc, pak tam dochází k cuknutí a zvukovýmu projevu
Potřebuji k tomuhle nějaký speciální znalosti? Pokud ne, tak jak poznám to, že jsem to nastavil dobře? Děkuji
bafikk píše:Doplh: s tou elektrikou me to taky napadlo, ale co me zarazi je ten zvuk, jako by neco v tu chvili o neco drelo
Huml: jakpak mam chapat rozevreni lopatek? V motorech nejsem zrovna odbornik:-D
Diky za info
je tam dorazovej šroubek, tím se víc otevřou lopatky, podle mě díky regeneraci DPF, kdy teploty lezou běžně přes 800°C dochází k mírnýmu ohnutí konců lopatek a tím vlastně jakoby k jejich přivření, nasleduje zvýšení tlaku před turbem, kterej brání rozevírání lopatek, proto to jakby nechce zezačátku jet, regulace povolí víc, pak tam dochází k cuknutí a zvukovýmu projevu
Potřebuji k tomuhle nějaký speciální znalosti? Pokud ne, tak jak poznám to, že jsem to nastavil dobře? Děkuji
mam stejny problem jako popisuje Huml na 1.9 bls a dela mi to prave ta pokrivena regulace diky filtru castic Na jednicku to je hodne neprijemny, kdyz s tim clovek nepocita
jestli je ten červík přístupný jak na Caddy BLS, tak to jsem nakonec vzdal a udělal táhlu nový doraz z pásoviny chycené na svody pod šroub co drží ten alobalový tepelný kryt. Kdo to vymyslel, tam se motá úplně všechno a nakonec jsem to stejně nepovolil.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
jj, já když to dělal jsem oddělával odtokovou trubku od oleje, jelikož u KKK maj červík na 3ku imbus a matička je na 10ku a je tam málo místa, takže kolem tý trubky se tam nedá dostat, zlatej Garrett
trubku jsem taky oddělal, ale na to abych se dostal na kontramatku oříškem mi vadil šroub co drží do boku výfukový šnek. A ten šroubek na šnek jsem zase nepovolil kvůli tomu, že přes červík jsem na něj taky nedostal oříšek. Stranovým klíčem ani náhodou, pak jsem upiloval očkoplochý klíč ale stejně marný....Ale náhradní doraz maká...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
ked zaslepim egr nebude hlasit chybu palubak? raz som odpojil tu hadicku od egr a zacal palubak hlasit emise do dilny. ako spravit aby to nehlasilo. octaviva kod motora BXE 2008