olej vo vode , 1,9 PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
olej vo vode , 1,9 PD
mam vo vode olej a neviem z kade sa tam berie , v servise vymenily vymenik oleja a stale sa v nadrzke ukazuje olej .
mal uz niekto taky problem ?
golf plus 1,9 PD , BLS 77kw
mal uz niekto taky problem ?
golf plus 1,9 PD , BLS 77kw
nachystat dvě tři konve horké vody s jarem, jakmile se motor ohřeje, otevřít výpušťák na chladiči a lejt a lejt, občas zavřít a nechat cirkulovat
pak prolejt ještě čistou teplou ( horkou vodou ) aby ti nemrzka nepěnila
jestli byl prdlej výměník, je olej všude včetně topení a chce to pořádně propláchnout ( jak psáno výše )
pak prolejt ještě čistou teplou ( horkou vodou ) aby ti nemrzka nepěnila
jestli byl prdlej výměník, je olej všude včetně topení a chce to pořádně propláchnout ( jak psáno výše )
- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Nenechajte sa OJE..T pri tomto probleme. Ja som prišiel v novembri na to, že mam olej vo vode, nasledovalo odpojenie chladiča + preplach. Potom tlaková skúška chladiča a nič. Tak hlava dolu, nové tesnenie a problem pretrvaval. Už som bol zufaly. Nový origo chladič stojí 179€, v servise mi tuto sumu chceli ušetriť, bohužial sa nepodarilo. Mam nové tesnenie + nový chladič. Takže ja by som to tesnenie nechával až na úúúúplne posledné miesto. Zas to neni lacná záležitosť ked to chceš mať poriadne. Vyriešeniť tento problem sa mi podarilo až vo februari aby sa mi neobjavovala mastnota v nádobke.
PS-Ešte by som skúsil test na CO vo vode. Tým by sa mohlo aj potvrdiť to tesniene
PS-Ešte by som skúsil test na CO vo vode. Tým by sa mohlo aj potvrdiť to tesniene
No nepochopil si to úplne. Ten prvý bol, že vraj origo-behr, ale made in china a spracovanie sa mi vôbec nelubilo. V olejovej časti boli kusky hliniku(či z akého materialu to je) po odlievani. Proste sa mi ten chladič vôbec nepozdával.
Tak som ho vratil tam odkial prišiel. A kúpil origo. Spracovanie sa fakt nedalo porovnať ale je pravda že ani cena.
Tak som ho vratil tam odkial prišiel. A kúpil origo. Spracovanie sa fakt nedalo porovnať ale je pravda že ani cena.