TLUMIČE HP SPORTING - NOVÉ

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

RSHP
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od RSHP »

---
Naposledy upravil(a) RSHP dne 21 bře 2013, 16:57, celkem upraveno 1 x.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Chcem sa iba spytat: "Je prizadavani objednavky aj moznost volby zvolit si tuhost?" Teda myslim napr. spartansky komfort, sportova jazda, alebo betonovy kostitras???
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

dnes jsem sundal sve HP z octavie pac mam na nich najeto 60tis km a volal do HP..kdyz jsem je kupoval rekla mi pani repas po 60tis km a zadna udrzba,dnes kdyz jsem ji volal ze mi zadni jde kazdy jinak ma jinou tuhost a kazdy se jinak vraci a predni bez plynu jen dolu a nahoru uz se nevrati a druhy ze zajede jen do 3/4 a pak na neco narazi a kdyz ho pustim tk se vrati hned zpet-vystreli-asi bez oleje a neco je pod pistnici rozsypane a pistnice narazi na neco na dne obalu...tk mi rekla mel ste si to na 40tis vyndat a poslat na repas a mel jste mazat pistnici silikonovym oleje kvuli tesneni...poslete je postou a udelame komplet repas....tk co to kurva jako je???a vy tu pisete ze je doporuceny repas po 80tis....a mam tu druhe tlumice zadni z FRS ktere najely 10tis km s ženskou tkze zadna ostra jizda a uz po 7 az 8tis bylo znat ze jde kazdy jinak..tk sem je vyndal a opet to same kazdej ma jinou tuhost a jinak se vraci.....zitra tam jedu a podelim se co mi mechanici reknou na miste....
:rip:
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

A Protlum od p. Kristeka su natom s kvalitou jak?
RSHP
Přispěvovatel

Příspěvek od RSHP »

---
Naposledy upravil(a) RSHP dne 21 bře 2013, 16:58, celkem upraveno 1 x.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

No hej, v cene ale vyhadzovat tlmice vonku a zase dnu asi v cenenebude co???
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

schánim předběžně komplet tréninkovej podvozek(někdo řiká N-kovej),na seat ibiza tdi sport 6k2,kdyžtak sz kolik by vyšli.Předem sděluji,že se jedná o podvozek na sportovní účely,takže obyčejnej tuning hp nechci.Díky
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
jizzle
Přispěvovatel

Příspěvek od jizzle »

TDI tech píše:A Protlum od p. Kristeka su natom s kvalitou jak?
Měly by být kvalitou úplně stejně jako HP. Pan Křístek byl totiž spolumajitelem firmy HP, ale s kolegou se rozešli a jeden z nich si nechal název HP a pan Křístek založil Protlum. (aspoň mi to teda tak bylo řečeno)
Ibiza mk3 230hp 440nm
Jajinek
Přispěvovatel

Příspěvek od Jajinek »

Ahoj.
1.
Chtěl bych se zeptat,když mám ereso combi a nikde sem neviděl na př.tlumiču držák na stabik tak to se řeší jak? (nebo tam je a já se přehlíd?)
2.
Ty pružiny od vás sou tvrdší něž origo rs?

3.
Jakej by jste mě doporučili stabik dopředu?

Chcu podvozek vepředu snížit tak o 2 max 3 cm a zadek chcu serii ale tvrdší(audio). Jde mě o to,že HP jsem si kupoval aji na feldu co mám a je to fakt pecka(předek)zadek je žalostnej,ale to je teď buřt,jde mě hlavně o to jestli ty vaše pružiny sou tvrdší,tlumiče fungovat budou o tom nepochybuju.

Díky moc
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“