TLUMIČE HP SPORTING - NOVÉ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dnes jsem sundal sve HP z octavie pac mam na nich najeto 60tis km a volal do HP..kdyz jsem je kupoval rekla mi pani repas po 60tis km a zadna udrzba,dnes kdyz jsem ji volal ze mi zadni jde kazdy jinak ma jinou tuhost a kazdy se jinak vraci a predni bez plynu jen dolu a nahoru uz se nevrati a druhy ze zajede jen do 3/4 a pak na neco narazi a kdyz ho pustim tk se vrati hned zpet-vystreli-asi bez oleje a neco je pod pistnici rozsypane a pistnice narazi na neco na dne obalu...tk mi rekla mel ste si to na 40tis vyndat a poslat na repas a mel jste mazat pistnici silikonovym oleje kvuli tesneni...poslete je postou a udelame komplet repas....tk co to kurva jako je???a vy tu pisete ze je doporuceny repas po 80tis....a mam tu druhe tlumice zadni z FRS ktere najely 10tis km s ženskou tkze zadna ostra jizda a uz po 7 az 8tis bylo znat ze jde kazdy jinak..tk sem je vyndal a opet to same kazdej ma jinou tuhost a jinak se vraci.....zitra tam jedu a podelim se co mi mechanici reknou na miste....
schánim předběžně komplet tréninkovej podvozek(někdo řiká N-kovej),na seat ibiza tdi sport 6k2,kdyžtak sz kolik by vyšli.Předem sděluji,že se jedná o podvozek na sportovní účely,takže obyčejnej tuning hp nechci.Díky
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Měly by být kvalitou úplně stejně jako HP. Pan Křístek byl totiž spolumajitelem firmy HP, ale s kolegou se rozešli a jeden z nich si nechal název HP a pan Křístek založil Protlum. (aspoň mi to teda tak bylo řečeno)TDI tech píše:A Protlum od p. Kristeka su natom s kvalitou jak?
Ibiza mk3 230hp 440nm
Ahoj.
1.
Chtěl bych se zeptat,když mám ereso combi a nikde sem neviděl na př.tlumiču držák na stabik tak to se řeší jak? (nebo tam je a já se přehlíd?)
2.
Ty pružiny od vás sou tvrdší něž origo rs?
3.
Jakej by jste mě doporučili stabik dopředu?
Chcu podvozek vepředu snížit tak o 2 max 3 cm a zadek chcu serii ale tvrdší(audio). Jde mě o to,že HP jsem si kupoval aji na feldu co mám a je to fakt pecka(předek)zadek je žalostnej,ale to je teď buřt,jde mě hlavně o to jestli ty vaše pružiny sou tvrdší,tlumiče fungovat budou o tom nepochybuju.
Díky moc
1.
Chtěl bych se zeptat,když mám ereso combi a nikde sem neviděl na př.tlumiču držák na stabik tak to se řeší jak? (nebo tam je a já se přehlíd?)
2.
Ty pružiny od vás sou tvrdší něž origo rs?
3.
Jakej by jste mě doporučili stabik dopředu?
Chcu podvozek vepředu snížit tak o 2 max 3 cm a zadek chcu serii ale tvrdší(audio). Jde mě o to,že HP jsem si kupoval aji na feldu co mám a je to fakt pecka(předek)zadek je žalostnej,ale to je teď buřt,jde mě hlavně o to jestli ty vaše pružiny sou tvrdší,tlumiče fungovat budou o tom nepochybuju.
Díky moc