škoda octavia 1,9tdi rozvody.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karter
Aktivista
Odpovědi: 1

škoda octavia 1,9tdi rozvody.

Příspěvek od karter »

Chci se zeptat jestli se stim někdo už setkal.Jde o motor 1.9TDi 81kw a když napinám kladku na rozvodech tak mi vždy když už to mám skoro naplé vyskoči ta packa na napinaci kladce ce jse zahakuje do toho okynka.Rozvody sou nové ten plast pod rozvody je také nový a pořád to nejde :?
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

výrobce kladky?? Stalo se mi to s nějakou čingl čangl no name co si donesl majitel vozu jinak nikdy
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
karter
Aktivista

Příspěvek od karter »

hansdob píše:výrobce kladky?? Stalo se mi to s nějakou čingl čangl no name co si donesl majitel vozu jinak nikdy
Rozvody sou INA,ale že to dělá i na ty starý kladce co sem zkoušel.
yirka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od yirka »

no když to dělá i ta stará, tak je něco špatně, zkus vrátit ten starej plast pod kladku
dano877
Přispěvovatel

Příspěvek od dano877 »

Kamarát mal tiež takýto problém a chyba bola ,že kladku napínal na opačnú stranu.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kladka na opačnou stranu napínat nejde, prostě se nenapíná že se ty rysky nepohybují,
musí se napínat naopak prostě doleva, a jsou kladky které se napínají naopak to jsou jen zkušenosti a v manuálu to není

kdyš ta packa vyskakuje jde přihnout jak do otvoru i ten konec pak nevyskočí nebo ji máš moc povolenou a ten zobáček nevydrží ten napnelizmus, musíš ji taky odmastit aby se neprotočila po utažení jen ty dosedací plohy kladka blok ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“